in

Serveerster kan haar 4 kinderen niet meer te eten geven als haar man doodgaat aan kanker. Dan kijkt ze naar de rekening en ziet dit …

Jessica Reboredo werkt als serveerster in “Chili’s Grill & Bar” in Las Vegas. Ze heeft een liefdevolle echtgenoot en vier prachtige kinderen, maar haar leven is hard. Haar man Robert vecht met vereende krachten tegen kanker. Jessica werkt zo veel en zo hard ze kan om haar familie door deze moeilijke tijden te helpen.

Als zijn toestand verslechtert, moest Robert naar Los Angeles reizen omdat hij daar beter behandeld kon worden. Jessica moest telkens meer dan 400 km rijden om hem te kunnen bezoeken. Omdat ze zeer krap bij kas zitten, kan ze zich geen hotel veroorloven en moet ze in haar auto overnachten.

Maar Jessica weet niet dat er een goede fee in haar leven zou opduiken: Als klein meisje op de basisschool viel het haar lerares van de tweede klas altijd op wat voor een lief en vriendelijk kind Jessica wel was. Kimberly, zoals de dame heet, had het contact met haar favoriete leerling altijd behouden en wist hoe moeilijk ze het had.

Lees ook  Actrice Neve Campbell zegt dat vijfde deel van griezelfilm Scream eraan komt

Als ze ziet hoe Jessica voor haar gezin moet vechten, besluit ze om iets te doen. Ze wendt zich tot televisiezender Fox 5, die een programma wijdt aan het verrassen van mensen. Kimberly hoopt dat de zender iets voor Jessica kan doen. Ze had echter nooit durven dromen hoe ver de zender zou gaan om Jessica te helpen.

Tijdens een normale werkdag in haar restaurant werden er verborgen camera’s geïnstalleerd. Acteurs zitten vermomd als gewone gasten in de zaak. Wat er zich dan onder de ogen van Jessica afspeelt is ronduit ongelofelijk.

Lees ook  Wéér geen zoon: hoe beïnvloed je het geslacht van je baby? Dit trucje weet bijna niemand!

Eerst krijgt ze 200 dollar drinkgeld van een klant! Terwijl ze nog van de verbazing bekomt, krijgt ze van de volgende klant 300 dollar! “Bent u wel zeker?” vraagt Jessica zich sprakeloos af, maar de vrouw knikt vriendelijk. “U hebt geen idee wat voor een zegen dit voor me is. Hartelijk dank!” zegt Jessica.

En zo gaat het alsmaar verder. De bedragen worden steeds hoger. De volgende klant geeft haar 500 dollar en de daaropvolgende zelfs 1.000 euro!

Dan onthult de zender de verrassing en geven haar nog eens 10.000 dollar, een nieuwe auto en hotelreserveringen om Robert te kunnen bezoeken zodat ze niet meer in de auto moet slapen.

Jessica is overmand door vreugde en huilt onophoudelijk.

Bekijk het emotionele moment hieronder en DEEL dit inspirerende bericht met je vrienden op Facebook!

Pestkoppen halen op school een ‘grap’ uit en laten een jongen voor dood achter. Je raadt nooit wat de leraar deed toen dit gebeurde…

Deze 13-jarige werd verkr*cht door een groep jongens. Wat er 2 jaar later gebeurde, brak mijn hart.