in

Selma Omari in pikante tijger jurkje is iets wat je niet wil missen

Selma Omari is een 22 jarige Nederlandse vlogster uit Rotterdam die op Instagram zo’n 400.000 volgers heeft.

Sinds een tijdje post ze ook regelmatig video’s op YouTube, waar ze 112.000 abonnees heeft. Haar bekendheid begon een beetje toen ze begon te daten met rapper Boef.

Die kun je misschien kennen uit het nieuws vanwege zijn kech-filmpje. Binnen een jaar na zijn start in 2015 behoorde hij na Lil’ Kleine en Ronnie Flex tot de populairste rappers van Nederland.

Lees ook  Onbeschofte man fluit dame in groene jurk na. Dan doet ze haar pruik af om te onthullen dat ze zijn moeder is.

Hij bracht een album uit en verschillende singles. Zijn vlog en rapvideo’s werden vele miljoenen malen bekeken op het internet.

Selma Omari doet het goed online!
Maar we gaan het nu even hebben over zijn ex-vriendin. Ze zijn namelijk alweer een tijdje uit elkaar. Maar de prachtige brunette weet zich inmiddels goed te redden als influencer.

Ze heeft zelfs al eigen muziek uitgebracht wat erg goed ontvangen lijkt te worden. Videoclip is te zien onderaan die artikel. En die is het best waard om even te bekijken.

Lees ook  9-jarige met terminale kanker poseert met babyzusje. Dagen later ziet papa iets vreselijks in het gezicht van de jongen.

De brunette heeft onlangs een video geplaatst op haar social media en fans weten het zeker. “Selma heeft een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

happy, content and grateful✨

Een bericht gedeeld door Selma Omari (@selmaomari) op

Babyjongen lijkt op 80-jarige man

OM: Celstraf voor rijschoolhouder die leerlingen aan randde