in

Schwarzenegger ontketende een ongelofelijk bizarre rechtszaak. Hij gaat alle oliebedrijven vervolgen wegens “moord.”

Van bodybuilder en acteur tot gouverneur van California, Arnold Schwarzenegger heeft in zijn loopbaan al heel wat titels verzameld, en hij wil er nu nog eentje bij doen. Zondag kondigde de voormalige gouverneur, en huidige milieuactivist, aan dat hij een rechtszaak zal aanspannen tegen de oliebedrijven voor de schade die ze wereldwijd veroorzaken en “omdat ze in de hele wereld doelbewust mensen doden.”

Schwarzenegger zei: “Dit is niet anders dan het rookprobleem. De tabaksindustrie heeft jarenlang altijd geweten dat roken mensen zou doden, mensen zou beschadigen en kanker veroorzaakte. En ze hielden dat feit geheim van de wereld en negeerden het.”

Lees ook  Serveerster kan haar 4 kinderen niet meer te eten geven als haar man doodgaat aan kanker. Dan kijkt ze naar de rekening en ziet dit …

“Dan werden ze voor de rechtbank gesleept en moesten daarom honderden miljoenen dollars aan schadevergoedingen betalen”, voegde hij eraan toe. “De oliebedrijven deden hun eigen studies en wisten dat er een globale opwarming van de aarde zou optreden omwille van fossiele brandstoffen, en bovendien dat het een risico zou teweegbrengen voor mensen en dat het zou doden.”

De acteur gaf toe dat er nog wordt gewerkt aan de juridische documenten om alles in gang te zetten. Maar zijn aankondiging zorgt alvast voor heel wat controverse en zorgt er minstens voor dat het debat wordt aangewakkerd.

Lees ook  Gasten schrikken als hij de bruid bij het altaar laat staan – ze moeten dan lachen als ze zien wat hij doet

“We gaan achter hen aan, en we zullen in hen zitten als een teek. Want voor mij is het compleet onverantwoordelijk te weten dat je product mensen doodt en er geen waarschuwingslabel op zet, zoals bij tabak”, zei Schwarzenegger. “Elk tankstation, elke auto zou een waarschuwingslabel moeten hebben, elk product met fossiele brandstoffen zou een waarschuwingslabel moeten hebben.”

Hij omschrijft wat de oliebedrijven doen als “moord.”

“Ik zie geen verschil. Als je een kamer binnenwandelt en weet dat je iemand gaat vermoorden, is dat moord. Ik denk dat dat hetzelfde is met oliebedrijven.”

Wat vind jij hiervan?

Ze gaat naar het ziekenhuis omdat ze last heeft van nierstenen.. Ze komt naar buiten met een hele grote verrassing!

Ouders laten driejarige alleen met een babysitter: uren later vecht ze voor haar leven op de eerste hulp