in

School stuurt 10-jarige jongen terug naar de klas nadat hij gepest werd. Later wordt hij met een hersenbloeding naar de spoedafdeling overgebracht.

We horen steeds vaker over scholen die nultolerantie voor pesten hanteren. Helaas horen we eveneens al te vaak over de verwoestende en zelfs dodelijke gevolgen van pesten op school. Deze inconsistentie tussen het beleid en de realiteit woog zwaar op Holly Lazzaro. Haar 10-jarige zoon Kaiden was helaas vertrouwd met pesten. Aan de Horizons Elementary School in Appleton, Wisconsin, werd hij dagelijks gepest.

Op 6 december liep het gewelddadig uit de hand. Tijdens de pauze nam een ander kind hem in een houtgreep. Kaiden werd tegen de grond gegooid wat leidde tot een milde, maar pijnlijke hoofdwonde.

Lees ook  Hartverscheurende foto toont hoe agent afscheid neemt van stervende politiehond.

Lazzaro kreeg drie uur later telefoon over het voorval.

Ze kreeg te horen dat haar zoon in de klas zat en oké was. Toen ze hem later ging ophalen, merkte ze meteen dat er iets aan de hand was.

Voor de school Lazzaro opbelde, had Kaiden gesmeekt dat zijn moeder hem zou mogen afhalen. Ze bracht haar zoon naar de spoedafdeling om zijn hoofd te laten onderzoeken.

Haar geloof dat Kaiden nooit terug naar de klas gestuurd had mogen worden, werd pijnlijk bevestigd. Kaiden had een hersenbloeding en een zware hersenschudding opgelopen van de klap tegen de vloer.

Lees ook  Het is eindelijk zover: Dr. Phil keert weer terug op tv!

Lazzaro had een afspraak met de directeur, maar die deelde doodleuk mee “dat pesten overal aanwezig is en dat je niets kunt doen om het te voorkomen.”

Lazarro hoopt met dit verhaal de stem van haar zoon en andere slachtoffers te kunnen zijn. Hopelijk neemt de school eindelijk maatregelen om deze gruwel te doen ophouden. Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Vastberaden wandelaars redden hond die zes weken lang alleen op een berg moest overleven

De vrouw passeert iedere dag de dakloze man: dan geeft hij haar stuk papier en onthult haar zijn ware identiteit