in

School schorst 9-jarige omdat ze haar hoofd kaal scheerde om haar vriendin met kanker te steunen.

Er is niet veel dat ik niet zou doen voor mijn beste vriendin. Als ze vastzit in een regenstorm, zou ik zwemmen om haar te redden. Als ze haar schoenen geruïneerd zouden zijn, zou ik haar de mijne lenen en zelf blootvoets gaan.

Voor de 9-jarige Kamryn uit Colorado in de VS zijn opoffering en toewijding twee dingen die ze al op erg jonge leeftijd in haar hart draagt.

Kamryn’s vriendin Delaney lijdt aan kanker en door de opeenvolgende chemobehandelingen verloor ze al haar haren. Op een avond besloot Kamryn haar hoofd kaal te scheren om aan Delaney te tonen dat ze er niet alleen voor stond.

Lees ook  Wat deze vader met zijn ex meegemaakt heeft kunnen we allemaal wat van leren!

De harten van de mensen waren ontroerd door dit moedige en medelevende gebaar, maar helaas dacht de school daar anders over.

De school hanteert een strikte dresscode en kale hoofden zijn niet toegestaan. Toen Kamryn de dag nadien op school kwam opdagen, werd ze geschorst en er werd haar verteld dat ze niet meer mocht terugkomen totdat ze terug haar had.

Lees ook  Slechts 10% van de mensen kan dit raadsel oplossen … Kan jij het?

Hoewel we geen voorstander zijn van ongehoorzaamheid vinden we toch dat de school hier wat soepelheid aan de dag had moeten leggen.

Gelukkig, na verontwaardiging van de gemeenschap en duizenden mensen op de sociale media, herriep de school de schorsing en liet Kamryn terug toe in het klaslokaal.

We zijn erg trots op Kamryn en geïnspireerd door haar trouw aan haar vriendin. Zij en Delaney zijn zo gezegend om elkaar te hebben.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit verhaal om je vrienden te inspireren!

Kinderpsycholoog waarschuwt: dit is waarom je je kinderen beter niet op de mond kust

Hond stort bij hun deur in elkaar – dan zien ze een berichtje aan zijn halsbandje en grijpen de telefoon.