in

Schokkende vondst in maag van gigantische slang die in achtertuin van vrouw wordt gevonden

De laatste tijd heeft Thailand grote problemen met slangen gehad. Op een gegeven moment werd de brandweer van het land meer ingezet om slangen te verwijderen, dan om branden te blussen.

Een van deze opdringerige slangen is nu een beetje een lokale beroemdheid geworden, nadat een opname van de slang viraal is gegaan.

Uraiwan Konhasuk was in haar achtertuin de was aan het ophangen, toen ze een slang ontdekte. Het reptiel had zich verschuild in een barst onder de betonnen grond, aldus The Sun.

LEES OOK!
Bibian Mentel mag het ziekenhuis verlaten: ‘Hadden we nooit durven dromen’

De brandweer werkte een uur lang om het beton te breken. Pas daarna konden ze de bijna 6 meter lange slang verwijderen. Het plan was om het dier in het wild vrij te laten en ze plaatsten de slang in een auto.

Echter, het heen en weer bewegen van de auto verstoorde de spijsvertering van de slang. Het duurde niet lang voordat het dier zijn laatste maaltijd uitkotste.

LEES OOK!
Privéfoto’s prinses Alexia gelekt. Koninklijk Huis woedend!

Het braaksel van de slang heeft velen geschokt en gefascineerd. Een Indische varaan van meer dan 1 meter lang verscheen langzaam uit de slang!

De beelden zijn hieronder te zien, maar wees gewaarschuwd. Sommige kijkers kunnen de beelden als schokkend ervaren!

Moeder met kanker wordt verteld zwangerschap te beëindigen: „Ik hield voet bij stuk en weigerde”

Man probeert wilde leeuwen te aaien, maar krijgt daar direct spijt van