in

Schokkende vondst: de verknipte p*rnocollectie van Michael Jackson duikt op

Michael Jackson is actueler dan ooit. Sinds de ophefmakende documentaire ‘Leaving Neverland’ werd uitgezonden, heeft iedereen een mening over de overleden King of Pop en het vermeende kinderm*sbruik. Nu zijn ook schokkende beelden van zijn verknipte p*rnocollectie, opgedoken die destijds in beslag werden genomen tijdens een huiszoeking. De Britse krant Mirror wist de hand te leggen op het belastende materiaal.

Al die jaren na de dood van superster Michael Jackson zijn volgens de Britse krant “schokkende, nooit eerder gepubliceerde politiedocumenten” opgedoken, waaruit moet blijken dat de zanger tamelijk perverse trekjes had. Popster Michael Jackson hield de deur van zijn badkamer angstvallig op slot en bewaarde er een digitaal fototoestel en een draagbare computer. De op 25 juni 2009 overleden King of Pop had in zijn Neverland Ranch ook een geheime kamer vol bizarre sm-foto’s en ook nog een soortgelijke collectie in een opslagplaats op zijn domein.

Uitgelekte memo onthult onvertelde reden waarom FBI geen bewijs vond tegen Michael Jackson
De documentatie waar het om gaat is van de Santa Barbara Couny Sherrif’s Department en werd verzameld in november 2003, het jaar waarin Michael Jackson officieel werd verdacht van kinderm*sbruik. Tientallen rechercheurs doorzochten toen op 18 november zijn Neverland Ranch in Los Olivios (Californië), op zoek naar bewijzen waarmee het mogelijke m*sbruik kon worden aangetoond. Er werden boeken, foto’s en videobeelden gevonden, allen van p*rnografische aard. Van p*rno met transgenders, over afbeeldingen van bondage bij jonge mannen, tot zelfs een foto van een kind dat s*ksueel wordt betast.

(lees verder onder de foto’s)

Seksverslaving
Michael werd uiteindelijk nooit veroordeeld. Hoe dan ook liegen de bevindingen (die vertrouwelijk onderdeel waren van een rechtszaak, red.) van de politie er niet om. In zijn woning werd een grote hoeveelheid foto’s en filmpjes aangetroffen van mannen, vrouwen, maar ook minderjarige jongens en meisjes in tamelijk schokkende posities. En ook nog een onbekend aantal recepten voor medicijnen waarmee Jackson zijn s*ksverslaving zou hebben onderdrukt.

Tijdens de huiszoeking werd ook de door Jackson gehuurde opslagruimte doorgespit. Die box zou de zanger hebben gehuurd toen hij lucht kreeg van de komende huiszoekingen. In de ruimte lagen notities, agenda’s, documenten, geluidsbanden, video’s, maar ook grote stapels p*rnografisch materiaal, zo stelt de Britse krant.

Dierenopvang is sprakeloos nadat arme hond voor de 8ste keer op rij wordt teruggebracht

Spullen die je niet in de badkamer moet bewaren