in

Schokkende video: 6-jarige jongen gaat gewoon naar het toilet, dan doet lerares het ondenkbare.

Wanneer we onze kinderen naar school sturen, verwachten we dat er voor hen gezorgd wordt. De gedachte dat leraren hun uiterste best doen om voor onze kinderen te zorgen lijkt vanzelfsprekend. En dat is wat de ouders van een zesjarige jongen dachten toen hun zoon op de Riverdale School in Ohio zat.

Maar dat was helaas niet het geval.

Op een dag liep Ian door de gang naar de wc. Plotseling werd hij tegengehouden door een lerares genaamd Barb Williams. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe ze Ian bij het hoofd grijpt en hem tegen de muur drukt. Dan grijpt ze het shirt van de jongen vast en tilt hem op. De ouders van de jongen reageerden uiteraard erg heftig op het voorval.

Lees ook  Varken neem teder afscheid van zijn beste vriendinnetje

Williams werd 10 dagen geschorst zonder loon en keerde dan gewoon terug. Maar de ouders van Ian, Anthony en Autumn Nelson, waren niet blij met de reactie van de school.

Het koppel was geschokt dat ze er zo gemakkelijk vanaf kwam.

“Wat zou er met mij gebeuren als ik dit met haar zou doen”, zegt Anthony Nelson, de vader van de zesjarige Ian. “Als ik dat met haar zou doen, vlieg ik de gevangenis in.”

De school probeerde de kwestie onder de mat te vegen, en beweerde dat het niet zo belangrijk was. Maar toen de ouders van Ian de bewakingsbeelden bekeken, beseften ze hoe erg het eigenlijk was.

Lees ook  Vrouw knipt gat in mondmasker “omdat ze dan beter kan ademen”

Ian werd zo hard tegen de muur geduwd dat hij blauwe plekken op zijn rug had.

Niettemin wilde de directeur Williams niet ontslagen, want ze zou een goede lerares zijn. Nadat de beelden publiek gemaakt werden, nam Williams ontslag en stelde de politie een vervolging in. Ze voerde geen verweer en moest een boete van 250 dollar betalen.

Hoewel we blij zijn dat Williams schuldig werd bevonden, had de school meteen moeten ingrijpen en Williams moeten ontslagen.

Bekijk het vreselijke incident hieronder, maar wees gewaarschuwd – sommige kijkers zullen dit schokkend vinden!

2-jarige krijgt spiertrekkingen en hallucinaties van gebruikelijk griepmedicijn – nu willen de ouders anderen waarschuwen.

Zwaarlijvige vrouw wordt gemeen gepest omwille van gigantische borsten – valt 40 kg af door op dansmuziek te raven.