in

Schokkende beelden! Wandelaars doen tragische vondst in rugzak langs de weg

Wie de foto’s ziet, moet twee keer slikken. Enkele wandelaars deden een gruwelijke vondst langs de weg.

Toen enkele wandelaars een rugzak langs de weg zagen liggen, besloten ze een kijkje te nemen. Wie weet was iemand zijn rugzak gewoon vergeten. Dan is het minste wat ze konden doen een kijkje nemen om te achterhalen van wie het achtergelaten voorwerp zou kunnen zijn. Wat ze dan ontdekken in Dibden Purlieu, Hampshire, is echt pure horror.

Lees ook  Jongere zusje van Olcay Gulsen heeft ze er lekker losjes bij hangen

In de rugzak zat een dode hond die aan zijn pootjes was vastgebonden met plakband en een touw. Het lijkt erop alsof iemand gewoon van het beestje afwilde en het dan maar heeft gedumpt in het bos. Ook had het arme dier verschillende verwondingen in zijn mond, maar het is niet meteen duidelijk hoe de hond om het leven is gekomen.

Lees ook  Containers moeten coronavirus tegengaan

Dierenwelzijn onderzoekt momenteel de zaak. “We willen te weten komen waar deze hond vandaan komt en hoe hij in deze zak is geëindigd met zijn pootjes vastgebonden”, luidt het. Momenteel heeft niemand de melding gemaakt van een vermiste hond van dit ras. Wat er precies is gebeurd, blijft voorlopig één groot mysterie.

 

Achttien maanden oude baby om het leven gebracht door kersverse adoptievader, maar dan blijkt er veel meer aan de hand te zijn

Brandweer waarschuwt voor iets dat we allemaal doen: “Zo kan heel je huis in brand vliegen”