in

Schokkend ogenblik waarop dierenartsassistent hondje moet reanimeren nadat hij het geslagen had.

Opgelet: Dit artikel bevat een video die niet geschikt is voor gevoelige kijkers. Het is echter wel noodzakelijk om dit artikel te brengen opdat er internationale aandacht komt voor deze zaak zodat deze dierenarts zijn straf niet zou ontlopen.

Een wrede dierenartsassistent klopte een hondje eerst bewusteloos en moest het dan allerijl weer reanimeren. Het incident vond plaats in de ‘El Country’ dierenkliniek in Barranquilla in Colombia.

Op de beelden is te zien hoe de dierenartsassistent met een collega praat terwijl hij zich voorbereidt om het hondje genaamd Teo te verzorgen. Dan, volstrekt uit het niets en zonder reden, slaat hij het hondje met beide handen en blijft Teo bewusteloos op de tafel liggen.

Lees ook  Arts in Duits ziekenhuis verdacht van ver krachten verdoofde patiëntes

De assistent begint het diertje vervolgens meteen te reanimeren, waarna de collega hulp gaat halen. Op het einde van de video staan er drie mannen over de tafel gebogen die de Shih Tzu proberen te reanimeren.

Toen de eigenaar het hondje kwam ophalen, viel het op dat Teo erg ‘depressief’ was en ze besloten om hem in een andere dierenkliniek te laten controleren. Daar kwam aan het licht dat Teo een harde klap had gekregen.

Lees ook  Ze stuurde nog een berichtje naar haar moeder. Enkele uren later waren Natalie en haar vriendin dood. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte…..

De anonieme hondeneigenaar meldde het voorval aan de politie en de camerabeelden brachten de feiten aan het licht.

Ondertussen bood de kliniek verontschuldigingen aan voor het voorval en verklaarde dat de betrokken assistent ontslagen werd.

Het is niet duidelijk of de politie nog verder onderzoek voert of van plan is om aanklachten te formuleren.

BEKIJK DE HARDE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT DEZE ‘DIERENARTSASSISTENT’ NOOIT MEER MET DIEREN MAG WERKEN.

Zo zien de kinderen van Peter R. de Vries eruit

Man van 35 komt met nogal bizarre lijst met eisen voor zijn nieuwe Valentijn