in

Schokkend nieuws voor Britney Spears

Britney Spears gaat haar zoontjes Sean (13) en Jayden (12) minder vaak zien. De zangeres en haar ex Kevin Federline hebben hun voogdijregeling aangepast waardoor ze vaker bij hun vader dan bij hun moeder zijn, schrijven verschillende Amerikaanse media.

De twee hadden na hun scheiding in 2007 laten vastleggen dat ze allebei precies evenveel tijd kregen met hun twee zoons.

Lees ook  4 meisjes die samen kanker overwonnen hebben re√ľnie om hun gezondheid te vieren

Vorige week is dit echter officieel gewijzigd en zijn de jongens nu dertig procent van de tijd bij Britney en zeventig procent bij Kevin. De papieren voor de aanpassingen zouden vorig jaar al zijn ingediend.

Waarom de voogdij is gewijzigd, is niet duidelijk. Wel heeft de zangeres een turbulente periode achter de rug.

Lees ook  De rijke man zoekt zijn geliefde hond in het slachthuis. Wat hij daar ziet, zal hem uiteindelijk al zijn geld kosten.

Ze verbleef eerder dit jaar nog een maand in een kliniek om te werken aan mentale problemen. Wat er precies speelde, is niet bekend.

Britney, die in het verleden ook worstelde met mentale problemen, zou zich volgens geruchten hebben laten opnemen vanwege de ziekte van haar vader. De laatste tijd zou het weer een stuk beter met haar gaan.

Masturberende man springt in doornstruiken op de vlucht voor de politie

Toerist valt marktkramers in Marokko aan en scheldt hen uit omwille van kippen in kooien.