in

Sapphire (27) kreeg 67.000 euro aan plastische chirurgie cadeau van 76-jarige man, daarna dumpte ze hem

Maak kennis met de 27-jarige Sapphire Saint. Haar grote droom is om er uit te zien als een s*kspop (nee, geen grap).

Iets wat aanvankelijk niet zou lukken met haar eigen portemonnee dus zocht ze een sugar daddy uit.

Niet bepaald echte liefde
Die vond ze uiteindelijk ook. Alleen vroeg hij wel of hij met haar mocht trouwen. Zo gezegd zo gedaan natuurlijk en Sapphire stapte in het huwelijksbootje met een gepensioneerde man. Hij betaalde vervolgens voor maar liefst 67.000 euro aan plastische chirurgie operaties.

Zodra deze allemaal gedaan waren, was het nut van haar lieftallige man blijkbaar voorbij en gaat ze nu verder zonder haar 76-jarige echtgenoot. Dat het niet bepaald echte liefde was langs haar kant geeft ze ook volledig toe.

Lees ook  Te vroeg geboren baby overleed nadat voedingstube per ongeluk in een ader werd gestoken.

“Hij heeft mij geholpen toen ik in een moeilijke, financiële situatie zat. Maar eerlijkheidshalve hadden wij niet echt veel gemeenschappelijk. Want ja, uiteindelijk is hij wel 76 jaar.”

Ik wil een s*kssymbool worden
Met 67.000 euro kan je natuurlijk flink wat verbouwingen laten doen. Zo liet ze haar A-cup met drie operaties omtoveren tot een H-cup.

Daarnaast heeft ze ook een neusoperatie laten doen, haar lippen laten opspuiten, liposuctie in haar kaken, oogfillers en nog gigantisch veel botox.

In de toekomst wil ze nog veel meer aan zichzelf laten werken overigens. Momenteel verdient ze vooral haar centjes met foto’s maken en te werken als escorte. Heel wat mannen zouden flink wat geld willen betalen voor een wilde nacht met de blondine.

Lees ook  Toen deze hond merkte dat de baby niet meer ademde, greep hij naar buitengewone maatregelen.

“Met wat ik verdien kan ik een chique appartement betalen in LA, veel feestjes doen en ook nog genoeg geld voor plastische chirurgie.

Ik ben trots op wat ik doe en hoe ik eruit zie. Als mensen mij een slet noemen of een plastieken pop dan zijn dat complimenten voor mij.”

“Ik wil een s*kssymbool worden. Mannen zijn echt dol op mij. Er zijn ook wel negatieve commentaren, maar dat is enkel van mannen die s*ks met mij willen, maar mij niet kunnen krijgen. Of van vrouwen die eigenlijk gewoon stikjaloers zijn.”

Fans geschrokken door foto van Monica Geuze: “Eet je niks meer?”

7 compleet gestoorde dingen die koppels deden tijdens vrijpartijen