in

Samantha de Jong trapt snoeihard voordeur in: ‘Bonnie en Clyde’

Wat doe je als je je huissleutel kwijt bent? Nou, normaal gezien even wachten op een reservesleutel of bellen naar een slotenmaker. Samantha de Jong (30) besloot het íets anders aan te pakken.

Samen met haar vriend Gerrit (de toekomstige vader van haar kindje) bedacht ze een nogal creatieve oplossing om toch binnen te komen. De twee trappen namelijk gewoon hun voordeur in.

Bonnie en Clyde
Samantha schrijft bij de video: ‘Ja dat zijn wij: Bonnie en Clyde. Haha dit krijg je dus als je je huissleutel kwijt bent.’ Het stel kan na hun actie in ieder geval weer zonder problemen naar binnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ja zei dat zijn wij Bonnie en clyde haha dit krijg je dus als je je huissleutel kwijt ben

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Auto-ongeluk Samantha de Jong
Barbie raakte op 19 april betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Ze zat als passagier in de auto waarvan de bestuurder de macht over het stuur verloor en tegen het hekwerk van het viaduct op de Schenkkade in Den Haag botste. De twee andere inzittenden raakten ook gewond. ‘Ik heb een zware hersenschudding, een gebroken rib en ook heb ik meerdere rug- en nekwervels gekneusd’, vertelde Samantha erover in Shownieuws. ‘Van het ongeluk kan ik mij nauwelijks iets herinneren. Ik herinner mij de klap tegen de muur en dat ik door de auto heen vloog met mijn hoofd tegen de ruit. Daarna werd ik de volgende dag pas wakker in het ziekenhuis.’

Lees ook  De meeste mensen hebben dit fout – maar kan jij de hond op deze foto vinden?

Gerrit
Samantha is in verwachting van Gerrit, haar vriend met wie ze nog niet heel lang samen is. Eind maart maakten de twee hun relatie bekend. ‘Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen’, zei ze in een recent interview met Story. ‘Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.’

Lees ook  Tienermeisje bewusteloos geslagen ‘omdat ze kort haar heeft’

Zwangerschap
Eerder deze week liet ze weten over haar zwangerschap: ‘Op dit moment gaat het weer de goede kant op en met trots kan ik vertellen dat ik zeven weken en drie dagen zwanger ben. Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis kwamen ze erachter dat ik weer zwanger bleek te zijn. Met de baby gaat gelukkig alles goed, maar ben pas echt opgelucht als ik twaalf weken in verwachting ben.’

Miskraam
Samantha heeft al twee kinderen, dochter Angelina en zoontje Milano die ze met ex-man Michael van der Plas kreeg. Afgelopen augustus was de blondine ook in verwachting. Met haar toenmalige vriend Maron verwachtte ze haar derde kindje. Helaas resulteerde die zwangerschap in een miskraam. ‘We hebben maar heel even van je mogen genieten’, schreef ze destijds bij een foto van een hart van wolken. ‘Zo welkom als je was, zo diep je al in ons hart zat… We missen je nu al en zullen altijd van je blijven houden.’

Leontine heeft geluk weer gevonden: ‘Het leven is makkelijker dan je denkt’

’Eieren met kleine zwaantjes erin moedwillig kapot gegooid’