in

Samantha de Jong is opnieuw zwanger!

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is in verwachting van haar derde kindje. Dat maakt de voormalig realityster (29) vandaag bekend op Instagram. ‘Het was onverwachts, maar het is van harte welkom’, schrijft de blondine.

‘Met trots kunnen Maron en ik vertellen dat we papa en mama worden’, begint Samantha haar berichtje. Ze is inmiddels vijf weken zwanger, deelt ze met haar volgers. De komst van het kindje stond niet op de planning. ‘Maar het is van harte welkom’, schrijft ze trots.

Lees ook  Dit is waarom je de auto niet moet opwarmen met koud weer

Angelina en Milano, de twee kindjes die ze met haar ex Michael van der Plas kreeg, werden in augustus 2018 toegewezen aan Michael. Dat oordeelde de kinderrechter, nadat de realityster zich van het leven had geprobeerd te beroven. De gemaakte afspraak zou voor drie maanden gelden en in eerste instantie tot 24 oktober 2018 van kracht zijn. Aan de foto’s op Michaels Instagramaccount valt op te maken dat Angelina en Milano nog steeds bij hem wonen.

Nieuwe start
Het was al een tijdje stil rondom Samantha de Jong. In juni liet ze weten klaar te zijn voor een nieuwe start. De maanden daarvoor waren moeilijk: ze kwam in het ziekenhuis terecht met een gebroken bekken en pols. In juli 2018 kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Dat heeft de voormalig realityster inmiddels achter zich gelaten.

Lees ook  Slapend meisje (14) overlijdt door ontploffende smartphone: ‘Kan het nog steeds niet geloven’

Samantha en zanger Maron maakten in maart dit jaar bekend een koppeltje te zijn. Sindsdien delen de twee dagelijks romantische kiekjes op Instagram.

‘Doodgestoken Lisa (25) dacht dat nachtelijk bezoek een inbreker was’

Acteur Rutger Hauer op 75-jarige leeftijd overleden