in

Samantha de Jong geeft update na overlijden van vriend “ik ben getraumatiseerd”

Samantha de Jong kreeg afgelopen week de grootste schok van haar leven. Haar vriend overleed plotseling aan een hartstilstand.

De voormalige ‘Oh Oh Cherso’-babe laat via Instagram weten hoe het met haar gaat en update haar volgers over de situatie. Heftig!

Samantha de Jong vertelt hoe het met haar gaat
Samantha de Jong leeft al een paar dagen in een regelrechte nachtmerrie. Haar grote liefde Gelmore overleed plotseling aan een hartstilstand.

Gelmore is ook de vader van haar zoontje Angelo. Op 26 april 2021 plaatste de realityster een foto samen met haar vriend op Instagram.

Lees ook  Man overleden na schietpartij in Hoensbroek

Hieronder schreef zij onder andere: “Gelmore is overleden aan een hartstilstand. RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Update van Samantha
Een paar dagen na het overlijden gingen er geruchten rond dat Samantha in het ziekenhuis zou liggen.

Ze zou in een shock verkeren door de plotselinge heftige gebeurtenis. Na twee dagen radiostilte op het Instagram-account van de blondine vertelt ze nu hoe het met haar gaat.

Ze kan nog steeds niet beseffen dat haar lover is overleden. ‘Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ik ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd (…)

Lees ook  Hoogleraar: opheffen avondklok houdt in hoger beroep geen stand

ik ben je zo dankbaar dat je toch nog weer in mijn leven ben gekomen’, schrijft ze onder een selfie op Instagram. Wij wensen Samantha heel veel sterkte in deze lastige periode!

Zes jaar cel voor Youtuber die vriendin doodde tijdens livestream na donatie van kijker

Politie trekt rennende rukker van strand af