in

Samantha de Jong biecht échte reden zelfmoordpogingen op.

Samantha de Jong werd onlangs ontslagen uit de Schotse afkickkliniek en voelt zich weer kiplekker, zo liet ze eerder deze week weten. De realityster kondigde aan dat “Barbie dood” is en dat zette ze in de verf met een heel nieuwe look. Ze lijkt eindelijk klaar om het verleden achter zich te laten en in Shownieuws was ze voor het eerst erg openhartig over de ware reden van haar zelfmoordpogingen van het voorbije jaar.

Na haar breuk met Michael had Samantha al snel enkele nieuwe vriendjes. Nu geeft ze toe dat de relatiebreuk met Michael nog altijd in haar hoofd speelde. Ze biecht zelfs op dat ze de breuk met Michael nog niet helemaal verwerkt heeft. Daar had Samantha het ontzettend lastig mee en dat was de aanleiding dat ze de controle verloor.

Samantha koesterde, ondanks de scheiding, de vurige wens om hun kinderen nog samen te blijven opvoeden. Daarover bleef Michael volgens Samantha erg stil over. Ze begon met de verkeerde mensen op te trekken en om de pijn te verdoven zocht ze haar toevlucht in drugs. Haar leven werd geleidelijk aan beheerst door de drugs en daarna zag ze geen andere uitweg dan de dramatische gebeurtenissen die we kennen.

Omdat ze na haar eerste zelfmoordpoging ook veel slaappillen begon te nemen, was ze zo versuft dat ze niet besefte dat ze professionele hulp nodig had. De enige die een beetje tot haar kon doordringen was haar ex Jeffrey. Het was Jeffrey die haar naar verluidt naar de afkickkliniek stuurde, maar daarmee was de relatie meteen ook afgelopen.

Michael is ondertussen gelukkig met zijn nieuwe vlam Naomi. We hopen van harte dat Samantha het verleden achter zich kan laten en we wensen haar alleen maar het allerbeste toe.

Eet smakelijk mensen: Sushi Chef laat zien hoe je Giant Isopod klaar moet maken

Iedereen verklaart deze boer gek als hij rondjes in traktor rijdt: maar als camera uitzoomt snap ik het