in

RTL Late Night met Twan Huys stopt, vanavond laatste uitzending

Het programma RTL Late Night met Twan Huys wordt per direct van televisie gehaald. Maandagavond is de laatste uitzending.

“Met veel enthousiasme en energie ben ik samen met RTL in september 2018 begonnen aan een nieuw en groot avontuur. Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken”, zegt Huys in een reactie.

“Ik vind het heel jammer dat er nu een einde aan komt en ik wil vooral mijn redactie bedanken voor de tomeloze inzet.” Met het stoppen van RTL Late Night met Twan Huys eindigt ook de samenwerking tussen RTL en Huys.

RTL-directeur Sven Sauvé zegt dat RTL Late Night de kans heeft gekregen om te groeien. “Twan en zijn redactie hebben keihard gewerkt om het programma tot een succes te maken. Helaas moeten we concluderen dat het ondanks alle inzet niet is gelukt om de kijker aan het programma te binden”, aldus de RTL-directeur.

“Ik heb bewondering voor de gedrevenheid en betrokkenheid van Twan die van begin tot eind onverminderd is gebleven”, gaat Sauvé verder. “Dat tekent zijn professionaliteit en ik dank hem daarvoor. De deur bij RTL staat altijd voor hem open.”

Vanaf dinsdag zendt RTL het programma Een Nieuw Leven In De Zon uit op het tijdstip van RTL Late Night en in april begint De Zwakste Schakel. In het najaar komt er bij RTL 4 een nieuw programma op de late avond.

Dierenbeulen in Lexmond vermo*rden op 2 dagen tijd negen zwanen.

Acteur Luke Perry (52) overleden