in

Roxeanne Hazes vertelt droevige reden achter steeds wisselende kapsels

Roxeanne Hazes heeft al heel wat verschillende coupes gehad. Tijdens haar tienerjaren experimenteerde ze er dan ook lekker op los bij de kapper. Echter doet de zangeres nu een boekje open over de reden achter al deze verschillende kapsels.

Zelfbeeld
Roxeanne deelt op haar Instagram Stories meerdere kiekjes over haar uiterlijk in die tijd. ”Ik heb altijd last gehad van faalangst en onzekerheden. Als ik nu terugkijk naar oude foto’s denk ik: you rock, sis!”, vertelt de zangeres.

Lees ook  Blinde hond ziet zijn baasjes weer na een ingrijpende operatie. Zijn reactie is schitterend.

”Ik experimenteerde veel door mijn haar constant te verven. Mensen vonden dat toen heel stoer, maar in werkelijkheid deed ik het om mijn onzekerheden te maskeren.”

Rachel Hazes
Voor moeder Rachel is het ook een onzekere tijd. Nu zij haar dochter al een tijdje niet ziet, moet ze ook een ander belangrijk persoon in haar leven missen, namelijk: kleinzoon Fender.

Lees ook  Watermeloen reinigt de nieren, elimineert gevaarlijke bacteriën, hydrateert en nog veel meer

“Ik mis mijn kleinzoon, ik zie hem niet! Dat doet zeer”, laat ze tijdens een interview met RTL Boulevard weten.

Sylvana Simons: dit wordt een kantelpunt in racismedebat

Bizar: Dit bedrag krijgt een verleidster per keer dat ze iemand haar bed in krijgt: