in

Rouwende mama smeekt inbrekers om gestolen as van overleden zoontje terug te brengen.

Een rouwende moeder postte een hartverscheurende oproep op Facebook nadat ze het slachtoffer werd van een inbraak, waarbij de as van haar overleden zoontje werd gestolen.

Melissa Carter vertelde aan Today Parents dat ze op 29 december terug thuiskwam en zag dat er een raam was ingeslagen. De ernst van de situatie werd algauw duidelijk, maar dan besefte de moeder dat er iets gestolen was dat nooit vervangen zou kunnen worden.

De as van haar zoontje, die in een hartjesvormige urne zat, was ook meegenomen. Carter vertelde: “Mijn woonkamer was nog een beetje chaotisch van Kerstmis, maar er leek niets weg te zijn.”

Lees ook  Om deze reden kun je je hond beter geen rood speeltje geven

Ze ging verder: “Mijn computer was er nog, mijn televisie stond er nog, maar ik merkte dat alle deuren van de slaapkamers openstonden … Ik draaide naar links en zag dat de deur van de slaapkamer van mijn zoon openstond, en zag dat zijn slaapkamer compleet overhoop was gehaald. Ik besefte meteen dat er ingebroken was.”

Ze raakte compleet in paniek toen ze besefte dat de urne er niet meer was. De urne heeft de vorm van een hartje en draagt de inscriptie: “Jacob Carter, 13 april 2012.”

Carter zegt dat de as het enige is wat ze nog heeft van haar babyjongen, die ze verloor toen ze amper zes maanden zwanger was. Op Facebook schreef ze een hartverscheurende oproep om de urne terug te krijgen.

Lees ook  Dit is dus de moeder van Lil’ Kleine en ze heeft iets te zeggen over haar zoon:

De rouwende moeder schreef: “Ik ben zo kapot van verdriet dat iemand in mijn huis inbrak terwijl ik weg was en zijn urne meenamen. Dat is het enige wat ik had van mijn baby.”

“Ik ben een realist en optimist, maar ik zal nooit de hoop opgeven dat iemand op een dag de urne van Jacob zal vinden en dat het zijn weg terug naar onze familie zal vinden”, zei Jeanette Guddat Haggerty.

Rachel Hazes bezig met verzoening André en Roxeanne

Ilse DeLange brengt pakkend eerbetoon aan overleden papa.