in

Rouwende honden troosten elkaar nadat hun baasje is overleden om ze te redden

Helaas weten de meesten onder ons hoe moeilijk het kan zijn om een huisdier te verliezen. Echter, ook voor dieren is het verschrikkelijk als hun baasje overlijdt. Niet alleen moeten de dieren het verlies verwerken, ook moeten ze een nieuw thuis vinden.

Dit tragische voorval overkwam deze twee honden. Ze verloren hun baasje en hebben op dit moment alleen elkaar.

Kris Busching was gek op zijn honden Tonka en Little P. Daarnaast was hij een fervent wandelaar en nam de honden altijd mee op zijn avonturen.

Maar vorige week, tijdens een wandeling in Colorado, ging alles vreselijk mis. Kris, zijn twee honden en zijn vriend Mark, raakten verdwaald. Na twee dagen hadden ze dringend water nodig.

Kris zag een beekje en daalde de kloof af om water te halen, met Tonka en Little P aan zijn zijde. Plotseling verloor hij zijn houvast en terwijl hij de honden in veiligheid probeerde te brengen, struikelde hij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kris (@theworld_is_yours_87) op

Alle drie vielen op de bodem van de kloof, Kris overleed direct ter plekke, bericht PEOPLE.

Lees ook  Vrouw met fles op het hoofd geslagen

De volgende dag werd Mark door een reddingsteam gevonden, nadat hij een seinvuur had gemaakt.

Ook de twee viervoeters werden in veiligheid gebracht. Ze hadden nooit de zijde van hun overleden baasje verlaten.

Vanwege de begrafeniskosten, kon de broodnodige medische behandeling die de honden nodig hadden niet door Kris’ familie worden bekostigd.

Tonka had een gebroken been en Little P had vermoedelijke een gebroken kaak en een röntgenonderzoek nodig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#bestfriends

Een bericht gedeeld door Kris (@theworld_is_yours_87) op

Gelukkig schoot een ​​non-profitorganisatie voor dieren, Mr. Bones & Co., te hulp. Ze namen de honden onder hun hoede en zamelden geld in via GoFundMe om de honden de zorg te geven die ze nodig hadden.

Lees ook  Ken je de ‘Vrouw met de baard’ nog? Dit is hem vandaag de dag:

Ondanks dat ze hun geliefde baasje verloren, hadden ze nog steeds elkaar. Tonka werd geopereerd aan zijn been en zijn metgezel weigerde zijn zijde te verlaten en troostte hem.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

THEIR BOND IS EPIC. We are searching for a home for two boys who lost their world suddenly when their dad @theworld_is_yours_87 died protecting them on a hiking accident last week. The level of loyalty and love that radiated from these two as big brother TONKA was admitted to our emergency animal hospital @amcny so that his leg could be saved needs no further caption. His bond with LITTLE P is forever. . If you are an active home prepared to give these boys the world their dad intended for them, please complete the application at www.mrbonesandco.org/adopt We will consider all states within driving distance of New York City. . #adopttonkaandlittlep #oneluckypup #rescueisthenewblack #bondedpair

Een bericht gedeeld door Mr. Bones & Co. (@mrbonesandco) op

Zangeres Anouk verrast vriend met thuiskomst uit Marokko

Vader sterft als zoontje pas 9 maanden oud is – 15 jaar later heeft vreemde een zeer ontroerend cadeau