in

Rosanna uit Temptation Island ondergaat binnenkort twee nieuwe operaties

Het lijkt erop dat Rosanna uit Temptation Island grootste plannen heeft. De blondine gaat binnenkort weer opnieuw onder het mes voor twee operaties, aldus Love Reality. Hiervoor reist Rosanna weer af naar Turkije.

Rosanne uit Temptation Island krijgt opnieuw operaties
Het is niet de eerste keer dat Rosanna uit Temptation Island aan zichzelf laat sleutelen. De blondine is erg open over haar cosmetische ingrepen en liet eerder al wangvet weghalen en lipfillers zetten.

Maar daar is het niet bij gebleven. Rosanna haar billen en (meerdere keer) haar borsten ook laten vergroten.

Lees ook  Popeye-bodybuilder - Ik kan mijn billen niet meer af vegen..

Over het laatste onderdeel is ze toch nog niet helemaal tevreden, want de blondine gaat opnieuw terug naar Turkije voor een borstvergroting en een neuscorrectie, aldus Love Reality. Op 12 september krijgt Rosanne in Instanbul (nog) meer volume in haar borsten en krijgt haar neus een andere vorm. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Anorexia
Eerder liet Rosanna weten dat ze vroeger aan anorexia leed. Op Instagram vertelde ze dat ze vanaf haar dertiende tot haar negentiende jaar anorexia had.

Ze postte het bericht om meiden in een gelijksoortige situatie te steunen. Daarnaast wilde ze laten zien hoe belangrijk het is om van jezelf te houden en elkaar te helpen.

Lees ook  Andre van der Toorn verlaten door geliefde na diagnose kanker

Rosanna moest vanwege haar anorexia stoppen met hockey en haar gezondheid ging enorm achteruit. Ze vertelde: “Ik was er zo slecht aan toe dat ik moest opgenomen worden in een kliniek.

Ik was nog maar 36 kilo en kon elk moment dood gaan. Drama was het, ook voor mijn familie en vrienden. Ik ben er gelukkig bovenop gekomen na jaren struggelen, ik wens deze ziekte niemand toe.”

8 ontzettend goede redenen om eens wat vaker een frikandel te eten!

Jamecia van Ex On The Beach All Stars heeft deze heftige ziekte