in

Romeo werd ´te lelijk´ genoemd. Maar kijk hem nu, hij is zo lief!

Toen ik nog klein was, werd mij altijd verteld dat ´schoonheid van binnen zit´. Maar als volwassene zie duidelijk dat mensen veel beoordelen op wat de buitenkant ons toont.

Maar gelukkig oordelen dieren niet hoe hun baasje eruitziet. Katten houden van ons of we nou, lelijk, knap of normaal zijn – zolang ze maar liefde en respect krijgen.

Helaas kreeg een kat genaamd Romeo niet dezelfde behandeling van de mensen die hij vertrouwde.

Dit is Romeo. Hij is een oranje kat met een prachtige vacht en zachte pootjes. Zoals elke andere kat. Maar zijn gezicht ziet er wat anders uit.

Romeo werd misvormd geboren en werd voor dood achtergelaten omdat hij ´te lelijk´ was. Hij eindigde op straat en mensen keken met afschuw naar hem als ze zijn gezicht zagen.

Lees ook  Foto’s van uiterst zeldzame tweelingen gaan viraal om de prachtige reden

Het leek erop dat Romeo voor altijd dakloos zou blijven of gedood zou worden. Maar gelukkig heeft dit verhaal een goed einde.

Gered door helden

De Spaanse dierenrechtenorganisatie Santuario Compasión Animal horde over Romeo en konden hem niet langer op straat laten leven. Het hele team vond hem perfect zoals hij was – en ze adopteerden hem.

¨Ons werd verteld dat niemand hem wilde omdat hij lelijk is. Maar voor ons is Romeo niet lelijk. Hij is een schattig katje die dol is op spelen, zoals andere katten. En dat hij anders is maakt hem speciaal,¨ zegt de organisatie.

Lees ook  Verlamde bruid “wandelt” door de deur. Verblufte gasten barsten in tranen uit.

Romeo werd meegenomen naar de organisatie, en vandaag de dag is hij vrienden met katten, koeien, eenden en kalkoenen.

Maar daar eindigt het verhaal niet… Toen Romeo zijn nieuwe thuis kreeg, pikten de media zijn verhaal op. Ineens werd Romeo beroemd en duizenden mensen waren dol op hem online. Al snel wist iedereen wat voor bijzondere kat hij was en veel mensen wilden hem adopteren.

En zo vond Romeo een nieuw thuis. Vandaag de dag woont hij op de Santuario Compasión Animal’s boerderij, waar hij een gelukkig leven leidt.

Romeo leert ons een belangrijke les: uiterlijk doet er niet toe. Het gaat erom hoe we elkaar behandelen. Deel als je het daarmee eens bent!

Hond verdwijnt elke dag in het bos, wanneer baasje ziet wie hij ontmoet, is hij in shock!

Twee kayakers zien een zak in de rivier drijven. Kunnen ogen niet geloven als ze er 6 kleintjes in vinden