in

Roekeloze vader die met dochtertje bungeejumpt zorgt voor veel ophef

Een video die eerder deze maand op Instagram is geplaatst van een vader en zijn 2-jarige dochtertje, die samen bungeejumpen, heeft voor veel online ophef gezorgd, bericht de New York Post.

In het filmpje is te zien hoe de Maleisische realityster Redha Rozlan op een brug in de stad Kuala Kubu Bharu staat. Hij stelt zijn dochtertje gerust terwijl een andere man aftelt.

Dan wordt het tweetal naar beneden getrokken en houdt de peuter hard vast aan haar vader terwijl ze bijna 60 meter naar beneden vallen.

Lees ook  Kindje valt in slaap op koude tegels van crèche, boze moeder dient klacht in

Rozlan verdedigde zichzelf door te zeggen dat zijn dochtertje goed beveiligd was. Daaraan voegde hij toe dat het meisje niet werd gedwongen om te springen en het zelfs nogmaals wilde doen.

Veel mensen zijn het niet met hem eens. Een 2-jarig kind hoort niet te elastiekspringen. Free Malasyia Today bericht dat de man en het bedrijf die de sprong organiseerde vervolgt kunnen worden omdat ze het leven van een kind in gevaar brachten.

Lees ook  Geredde hond blaft onophoudelijk in het holst van de nacht en wekt mama. Ogenblikken later kunnen zij en haar 9 kinderen ontsnappen.

Bekijk de beelden hieronder en laat ons in de reacties op Facebook weten wat je van zijn actie vindt!

Honden willen maar niet van elkaar scheiden wanneer ze in asiel zitten – hun verzorgers besluiten om een uitzondering te maken

Beelden mascotte Oranje gaan de wereld over na uitsteken tong