in

Restaurant serveert tarantula hamburgers voor waaghalzen

In het kader van de maand van exotisch vlees serveert het restaurant Bull City Burger wel hele bijzondere hamburgers. Deze zijn namelijk gemaakt van o.a. alligator, python, iguana, bizon, schildpad en insecten.

Maar de slagroom op de taart is de tarantula burger! Het is duidelijk dat die niet voor iedereen is weggelegd. Nadat Bull City Burger hun promotie op Twitter verkondigde waren de meeste mensen op sociale media nogal huiverig om het te proberen. Het restaurant is gevestigd in de Amerikaanse stad Durham in de staat North Carolina.

Lees ook  Vrouw waarschuwt vanuit zwaarst getroffen streek van Italië: “Volg de maatregelen op: je wilt écht niet in onze situatie belanden”

Er zijn echter maar 18 tarantula burgers beschikbaar voor de dappere zielen die het aandurven. De spin wordt gebakken in de oven en vergezeld een hamburger van puur rundvlees, Gruyère en chili saus.

Er wordt een loterij gehouden voor de mensen die de spin willen eten. Volgens HuffPost zijn er inmiddels vier personen die de hamburger in zijn geheel hebben opgegeten.

Zou jij het aandurven of ken je iemand die het zonder problemen zou doen? Tag de persoon in de reacties op Facebook!

Lees ook  Oudere vrouw bestolen van telefoon met foto’s van overleden man en zoon

Chagrijnige gans breekt ramen, terroriseert kinderen, maar de buurt weet waarom hij zo boos is.

Jarenlang moest de blinde olifant hard werken voor toeristen, maar nu niet meer