in

Redders proberen zwerfhond en haar pasgeboren pups te helpen tijdens verschrikkelijke storm

Tijdens een enorme storm in Zuid Californië kreeg de dierenorganisatie ‘Hope for Paws’ een urgent telefoontje over een zwervende pitbull die 48 eerder was bevallen.

Ze moesten maar liefst drie en een half uur uur rijden om bij haar te komen. De arme hond had zich in het dikke struikgewas verstopt. De afgelopen drie maanden probeerden buurtbewoners haar te redden, maar ze vluchtte altijd.

Met veel moeite lukte het de redders eindelijk om, door het dikke struikgewas, bij de bange viervoeter hond te komen. Hoewel ze makkelijk weg kon rennen, bleef de kersverse mama bij haar pups.

Lees ook  Olifant brengt zijn hele leven aan ketting door, zijn reactie als hij eindelijk gered wordt, zegt alles

Het was even afwachten hoe ze zou reageren nu haar redders zo dichtbij waren, maar de hond liet zich voeden en even later zelfs aaien. Instinctief voelde ze aan dat de mensen haar wilden helpen en geen kwaad in zin hadden.

Nadat ze zich een halsband liet omdoen, werden haar acht pups één voor één voorzichtig weg gehaald. Uiteindelijk word ze zelf ook buiten het geïmproviseerde hol gehaald. Een laatste controle liet zien dat er geen enkele puppy was achtergelaten.

Lees ook  Man fietst uren door de regen om fietsje voor dochter te kopen

Bij de dierenarts aangekomen was de storm nog hevig bezig. Er was geen elektriciteit, dus er moest met zaklampen worden gewerkt. Gelukkig verkeerden moeder en pups in een goede gezondheid. Met oog op de weersomstandigheden kreeg mama hond een passende naam: Rainbow (regenboog).

Bekijk hieronder de geweldige beelden van de redding. ‘Hope for Paws’ doet fantastisch werk en zijn echte helden!

Boze moeder post foto’s van haar dochter in tranen om publiekelijk haar 3 pesters verantwoordelijk te stellen

Orang-oetan wijst naar het verband van de vrouw. Zijn volgende verzoek laat de omstaanders vol ongeloof achter.