in

Rapper Sjors na bierdouche: “Hoop dat jullie allemaal, heel Hoogeveen, sterven!”

Rapper Sjors heeft zich niet populair gemaakt in Hoogeveen. Iedereen is het erover eens dat de rapper ditmaal ver over de schreef ging met zijn commentaar. De artiest gaf vrijdag een optreden in een café, maar dat draaide uit op een sisser.

In een inmiddels verwijderde video op Instagram zei hij: “Het was super, alleen waren er biergooiers. De security was klote, want die was niet aanwezig. Ze bleven op het laatst maar gooien.” Toen het biergooien na het optreden verder ging, ontstond er een kleine vechtpartij. Rapper Sjors reageerde als een gebeten hond en wenste de hele stad dood.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn oprechte excusses naar iedereen toe. Nooit mijn bedoeling geweest mensen met deze ziekte te kwetsen! en nog hele fijne koningsdag gewenst

Een bericht gedeeld door Rapper Sjors (@rappersjors1) op

“Ik hoop dat jullie allemaal, in heel Hoogeveen, sterven aan zware kanker. Vooral de mensen die vanavond aanwezig waren.”

In een nieuwe video biedt hij zijn verontschuldigingen aan, maar het kwaad is geschied. In het excuusfilmpje zegt hij: “Mijn oprechte excuses naar iedereen toe. Nooit mijn bedoeling geweest mensen met deze ziekte te kwetsen! En nog hele fijne koningsdag gewenst.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Rappers Sjors wederom bekogeld met bier en wenst zijn publiek in Hoogeveen een pijnlijke dood

Een bericht gedeeld door ??™Vιиεѕdѕρ™?? (@vinesdsp) op

LEES OOK!
Hartverscheurend: oudere vrouw staart naar lege schappen, voordat ze in tranen uitbarst

Honden in zakken gestopt en dood geknuppeld om in slachthuis tot vlees te verwerken.

Kinderen tijdens vrijmarkt opgelicht met smerige wisseltruc.