in

Radeloze moeder vindt foto verdwenen dochter (17) op prostitutiesite: ‘Ze is in gevaar!’

De moeder van een vermiste tiener uit de Amerikaanse staat New Jersey heeft p*rnografische foto’s van haar dochter teruggevonden op pr*stitutiesites. De 17-jarige Aviana Weaver uit het kleine dorp Westampton is nu al anderhalve week vermist. Haar moeder vreest dat ze ten prooi is gevallen aan mensenhandelaren. ,,Ze ziet er ongelukkig en ontdaan uit.”

De politie in New Jersey neemt de vermissingszaak zeer serieus en kijkt al dagen uit naar het vermiste meisje. Moeder Angelica Scarlett maakt zich ernstig zorgen om haar dochter en is in alle staten, vooral nadat ze een sms-bericht van een onbekend nummer ontving. Daarin stond dat haar dochter tegen haar wil wordt vastgehouden op een onbekende plek, meldt televisiestation NBC10.

Lees ook  Man snijdt geslachtsdeel af van inbreker die zijn vrouw ver krachte!

Aviana Weaver werd voor het laatst gezien op donderdag 12 september. De volgende dag werd ze door haar familie als vermist opgegeven. ,,Ze ging naar school en verdween”, aldus een radeloze moeder. ,,Aviana heeft ook een afspraak bij de oogarts gemist. Dit is niets voor haar. Ze heeft niet eens kleren bij zich.”

Onvermoeibaar
Haar mobiele telefoon is voor het laatst getraceerd in de omgeving van West Philadelphia, ruim vijftig kilometer van waar ze voor het laatst is gezien. Daaropvolgende pogingen om contact op te nemen liepen op niets uit, omdat haar telefoon sindsdien is uitgeschakeld.

In de tussentijd blijft moeder Angelica onvermoeibaar doorzoeken. Ze plaatst met regelmaat updates op Facebook met betrekking tot de zoektocht en roept andere mensen op om mee te helpen zoeken. Een paar dagen geleden berichtte Angelica nog dat haar dochter mogelijk is gezien in de buurt van Broad Street en Erie Avenue in Philadelphia.

Lees ook  Weduwe van man die stierf nadat agenten op hem gingen zitten: ‘Ze proberen zijn dood weg te moffelen’

‘Mijn dochter is in gevaar’
De moeder stapte daarop direct in de auto, dwaalde daar urenlang rond en deelde tot midden in de nacht flyers uit aan voorbijgangers, maar het mocht allemaal niet baten.

,,De straten mogen mijn dochter niet hebben!”, schrijft een wanhopige Angelica vandaag op Facebook, verwijzend naar de mogelijke mensenhandelaren die haar dochter exploiteren. ,,Ik zal elke dag de straat afzoeken tot ze weer thuis is. Ik zal niet stoppen. Mijn dochter, een minderjarig meisje, is in gevaar!”

Hond verdwijnt zonder enig spoor: 27 dagen later begint hun tweede hond ook raar te doen

Lesbische vrouw krijgt peuk in nek uitgedrukt: Rotterdammer (34) opgepakt