in

Rachel Hazes weer op zoek naar liefde: ‘Ik ben weer aan het daten…’

Afgelopen weken gaan er geruchten rond dat er heel weinig contact lijkt te zijn tussen Rachel en haar dochter Roxeanne. Voor Rachel komt dit als een verrassing, zo laat ze ook weten:

‘Ik heb geen idee waar dat vandaan komt. Iedereen kan zien dat Roxeanne iedere dag bij mij is. Ze komt ook, met haar gezin, gewoon Kerstmis bij mij vieren. De ene dag ben ik met André en Bridget, de andere dag met Rox, Erik en hun zoontje.’

Uiteraard hoopt Rachel dat haar twee kinderen, Roxeanne en André, op een gegeven moment ook weer contact met elkaar zullen hebben.

Lees ook  Orang-oetan wijst naar het verband van de vrouw. Zijn volgende verzoek laat de omstaanders vol ongeloof achter.

‘Dat is mijn allergrootste wens. Ik hoop zo dat het goedkomt tussen Rox en André. Dat wil toch iedere moeder voor haar kinderen?’

Nieuwe liefde
Ook hoopt Rachel op een kerst in de toekomst met een nieuwe liefde voor haar. Ze laat weten weer aan het daten te zijn, maar vind het nog wel lastig om haar volledig aan iemand over te geven. Verder liet ze het volgende weten:

‘Ik sta open voor een nieuwe relatie. Ik ben ook al aan het daten. Dat is wel iets wat niet makkelijk is. Ik durf me niet kwetsbaar op te stellen.

Intussen heb ik al een paar dates achter de rug. Al in het eerste afspraakje gaf ik aan dat ik het lastig vind om me aan iemand over te geven.

Lees ook  Emile Ratelband deelt heuglijk nieuws.

Wat ook meespeelt, is dat ik niet weet of ik leuk gevonden word om mijzelf, of omdat ik de weduwe van André ben. Het is lastig om daar een antenne voor te ontwikkelen.

Maar ik ga het niet uit de weg. Want er komt een dag dat ik weer verliefd word! Alleen zal ik nooit met hem gaan samenwonen.

Mijn huis ademt in alles André Hazes uit. Het zou vreemd aanvoelen om daar met mijn nieuwe partner te wonen.’

Wanhopige vrouw keert maand na verwoestende bosbrand terug naar ‘huis’ – tussen het as ontdekt ze een wonder

Wauw, zo ziet het lichaam van de afgetrainde Desiree van Lunteren eruit: