in

Rachel Hazes haalt flink uit naar schoondochter Monique Westenberg

RTL Boulevard pakte gisteravond flink uit: de showrubriek zond een interview met Rachel Hazes uit. Hierin vertelt ze over de plotselinge breuk met haar ex Mike én – zo zagen we in een sappige preview – deelt ze een spreekwoordelijke tik uit aan Monique Westenberg.

Al jaren spelen er geruchten dat Rachel en Monique, het liefje van haar zoon André Hazes, elkaar niet kunnen luchten of zien. Wat daar nu écht van klopt, bleef altijd een beetje in de lucht hangen.

Lees ook  Mama ontdekt gigantische blaren op voetjes van baby. Dagen later onthult de politie een walgelijk geheim.

Eerder zei Rachel dat ze Monique Westenberg ‘een hartstikke goede vrouw’ vindt, maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat ze elkaar mogen.

Rachel Hazes over Monique Westenberg
We zien verslaggever Aran Bade tegenover Rachel op de bank zitten. “Komt het ooit weer goed tussen jou, André én Monique?”, vraagt hij.

Lees ook  Vreemde man volgt 12-jarige jongen naar de auto op de parking van McDonald’s en springt erin. Politieagent buiten dienst hoort het geschreeuw en weet het.

Nou… Daar lijkt het niet op! “Ik heb niet zoveel met Monique”, aldus een goudeerlijke Rachel. “En ik kan euh… sorry, kon ik het maar wel. Kon ik maar wel komedie spelen.”

Want doen alsof je elkaar wél leuk vindt? “Dan was het allemaal veel makkelijker geweest”, denkt ze.

Politie arresteert met getrokken wapens meisjes van 15 en 17 in Dordrecht

Ze verloor 104 kg nadat ze had besloten dat ze ‘te jong was om te sterven’