in

Raar gedrag van koe gefilmd, dan beseft filmer wat de koe hem probeert te vertellen

Het landschap in Canada is adembenemend en de natuur in het land draagt ​​alleen maar bij aan de schoonheid ervan. Er valt zoveel te ontdekken.

David was aan het wandelen door dit prachtige landschap in het kleine stadje Millbrook, Ontario, toen hij verschillende koeien op een prachtig veld zag en even stopte om van het uitzicht te genieten.

Terwijl hij de koeien filmde, die een duik namen in de vijver om af te koelen, trok een koe zijn aandacht en de koe gaf niet op totdat hij zich realiseerde dat ze hem probeerde te waarschuwen. Ik heb nog nooit een koe zo zien handelen.

Hij genoot van het kijken naar de bruine koeien die afkoelden in het water tegen een prachtige achtergrond van glooiende groene weiden en blauwe luchten.

David, die een echte dierenvriend is, besloot om ze te filmen, zodat hij het moment opnieuw kon beleven. Hij legde het vast zonder enig idee dat zijn natuurvideo later viraal zou gaan.

Lees ook  Zielige hond was zo bang bij het asiel dat hij niet kon stoppen met trillen

Toen David begon met filmen, concentreerde hij zich op een van de koeien die het dichtst bij hem stonden, terwijl ze zich vreemd leek te gedragen.

De koe, die hij Flo noemde, maakte geluiden die zijn aandacht trokken terwijl ze met haar hoef in de grond woelde.

David vond dat ze gestrest leek en dat ze er vreemd bijstond bij het elektrische hek dat het veld omsloot. Flo bleef haar hoofd draaien en richtte zich op een specifiek gebied in het veld, alsof ze hem iets probeerde te vertellen.

Lees ook  'Samsung komt in 2021 met telefoon met oprolbaar scherm'

Toen besefte hij dat deze moeder hulp nodig had!

In het hoge gras lag een baby-kalf.

Het kalf was alleen en gescheiden van haar moeder door een schrikdraad. Dave begreep snel dat het voedsel nodig had – melk!

Hij wilde het arme kalf helpen, maar hij was bang dat de moeder zou reageren als hij haar kalf zou aanraken. Je moet ook voorzichtig zijn met het plaatsen van je eigen geur op de dieren, omdat deze later kunnen worden afgewezen.

Dit is geweldig om deze baby met haar moeder te zien herenigen.

Deel dit verhaal om hulde te brengen aan deze dierenvriend die een moeder en haar kalf in nood heeft geholpen!

Aaltje (100) en Arend (102) breken record: 80 jaar en 288 dagen getrouwd!

6 x toffe dingen die je met de kurken van je wijnflessen kunt doen