in

Puppy zat dagenlang vast in een put – maar wordt dan gered door brandweer

Omwonenden hoorden deze puppy blaffen. Gelukkig besluiten ze direct de brandweer in te schakelen.

Helaas is er veel dierenleed op aarde en dat valt nooit goed te praten. Gelukkig zijn er ook voldoende mensen die zich inzetten tegen dit dierenleed.

Ook deze puppy had het erg lastig tijdens de start van zijn leven. Het arme dier viel naar alle waarschijnlijkheid zelf in een put en kon zichzelf daar niet uit krijgen. Inmiddels zat het arme dier waarschijnlijk al meer dan een week vast. Gelukkig kwamen toen zijn redders.

Lees ook  Spullen die je niet in de badkamer moet bewaren

Verschillende omwonenden hoorden deze puppy blaffen. Als het beestje niet had geblaft, kon het nog weleens heel anders zijn afgelopen.

De brandweer werd gelukkigerwijs ingeschakeld en kwamen het arme beestje redden. Dat ging echter nog niet al te gemakkelijk. Het duurde maar liefst tien dagen voordat de brandweerlieden het arme dier uit de put konden bevrijden.

Lees ook  Welstellende vader neemt zijn zoon mee naar een arme regio om hem een levensles te leren, maar dat komt als een boemerang in zijn gezicht terecht.

Het moment dat het dier werd gered, werd vastgelegd op beeld. Het moet wel een verschrikkelijke ervaring zijn geweest voor de viervoeter. Gelukkig is deze hond nu veilig en is hij geadopteerd door de brandweerlieden. Hij woont nu op de barakken en mag nu iedere keer mee!

Bekijk de onderstaande video maar eens!

Vind jij dit ook een leuke video? Deel dit artikel dan op social media met vrienden en familie!

Deze dakloze vrouw liet haar baby in de steek, maar een telefoongesprek met vreemden veranderde alles

8-jarige jongen verliest mama aan kanker – weet dat ze maanden later aanwezig is bij een basketbalwedstrijd.