in

Puppy schreeuwt het uit van angst wanneer redder arm uitsteekt om hem voor de eerste keer in zijn leven liefde te geven.

Mensen en honden communiceren compleet anders. Dus zonder de echte signalen te kennen, is het soms moeilijk om te zeggen wanneer een hond angstig of bang is. Maar vergis je niet – gestresseerde puppy’s vertonen een bepaalde lichaamstaal. De hints kunnen subtiel zijn, maar het gaat vaak over rillen, herhaald jammeren, opengesperde ogen en of smakken met de lippen.

Maar er zijn ook honden die zo hard geleden hebben dat hun angst overduidelijk is. Kayne was zonder twijfel zo’n hond.

Nadat hij een leven van eindeloze brutaliteit had geleefd, bevond deze uitgehongerde puppy zich in het Breasta dierenasiel in Craiova, Roemenië. Kayne zat in een koud, krap kennel met een harde betonnen vloer.

Lees ook  Kleine jongen zegt dat eigenaresse van kinderdagverblijf vreemd doet, dus plaatst haar man een camera om bewijs te kunnen verzamelen

En wanneer iemand hem ook maar probeerde te benaderen, begon Kayne te beven van angst. Hij schreeuwde het uit van horror.

Zijn doodsbange reactie werd op video vastgelegd en vele kijkers vonden de beelden ontzettend schokkend. Maar dan volgt het geweldige moment waarop een beschermengel in het leven van Kayne trad – en compleet veranderde.

De naam van zijn redder is Monica Mitreanu. Haar Facebookpagina toont een lange lijst van geredde, verwaarloosde en vergeten dieren. Mitreanu kroop naar Kayne toe en begon hem zachtjes te aaien. Een doodsbange hond benaderen kan onveilig zijn voor de gemiddelde persoon, maar deze doorwinterde dierenliefhebster wist duidelijk wat ze deed.

Lees ook  Eet smakelijk mensen: Sushi Chef laat zien hoe je Giant Isopod klaar moet maken

En langzaam gebeurde er iets wonderbaarlijk. Kayne werd rustiger en besefte dat deze mens er niet was om hem te kwetsen.

Ondertussen verblijft Kayne in een pleeggezin in het Verenigd Koninkrijk, waar hij zijn nieuwe familie zal vinden.

Dit verhaal herinnert ons eraan dat liefde en medeleven het leven van een mishandelde en verwaarloosde hond echt kunnen veranderen.

Bekijk de video hieronder!

Duizelige tiener smeekt mama om haar van school te halen. Kort daarop huilt ze “bloedrode tranen.”

Geredde hond blaft onophoudelijk in het holst van de nacht en wekt mama. Ogenblikken later kunnen zij en haar 9 kinderen ontsnappen.