in

Puppy Rocky huilend gevonden in de achtertuin – zonder oren

Dit is Rocky! Een schattige en vrolijke puppy. Dat is niet ongebruikelijk. Maar in Rocky´s geval is het vreemd, want al vroeg in zijn leven maakte hij een traumatische ervaring mee die zijn sporen heeft achtergelaten.

Het begon allemaal toen een bewoner van Oklahoma City een wanhopig gehuil hoorde vanuit de achtertuin.

Ze gingen kijken en vonden de drie maanden oude puppy, en wat ze zagen schokte hen. De oren van de arme pup waren eraf gesneden. Hij werd gelijk naar een dierenziekenhuis gebracht, waar hij de naam Rocky kreeg, schrijft Oklahoma’s News 4.

WAARSCHUWING: De foto´s hieronder kunnen als schokkend worden ervaren.

Lees ook  Papa doneert zijn nier aan zijn stervende dochtertje. De foto die ze maanden later maken is gewoonweg de beste

Rocky werd naar een dierenarts gebracht en vond daarna een familie om bij te wonen. TV-reporter Caroline Vandergriff ontmoette de kleine puppy. Ze uploadde een video van hem en schreef:

¨Rocky is vrolijk en gezond (met zijn oren intact!) ondanks het vreselijke incident!¨

Caroline was diep geraakt door Rocky´s kracht en hoe goed hij is naar mensen ondanks wat hij heeft meegemaakt. Nu heeft hij zijn leven moeten beginnen met een aantal zware verwondingen.

Caroline legt uit dat Rocky medicijnen krijgt, maar dat zijn verwondingen hem nog steeds veel pijn bezorgen.

inRead invented by Teads
In de commentaren vragen mensen zich af ¨Hoe kan je dit doen?!¨ en ik kan het daarmee alleen maar eens zijn. Dat is ook de grote vraag die de politie in Oklahoma City nu proberen op te lossen.

Lees ook  Barry de kanarie gaat het hele internet over door zijn adembenemend mooie kapsel

Nu moedigt Caroline mensen aan deze video te delen, zodat de politie in Oklahoma erachter kan komen wie deze verschrikkelijke misdaad heeft gepleegd.

Dit is te erg! Het lezen van het verhaal van Rocky maakt me zo boos, dat iemand zoiets tegen een weerloze puppy kan doen.

Deel dit verhaal als je ons wilt helpen om de dierenredders te bedanken die dagelijks werken om dieren als Rocky te helpen!

Gezin laat hond achter bij verlaten huis – toen kwam zijn redder in nood

Hij werd verwittigd om niet met de jonge vrouw te trouwen, maar toen hij stierf, liet hij zien hoe slim hij is