in

Puppy kermt van pijn na marteling met zuur – dan verandert meisje zijn leven

Toen Chloe Levenson, uit San Francisco, een jaar oud was, was ze betrokken bij een vreselijk ongeluk dat haar ernstige brandwonden over haar hele lichaam veroorzaakte.

Door de jaren heen zijn de littekens verdwenen, maar het incident heeft haar met veel grotere trauma’s achtergelaten. Gelukkig is Chloe ondanks alles een gezond en tevreden meisje.

Een tijdje terug had Chloe haar moeder al zes maanden lang gevraagd of ze een nieuwe hond mochten hebben. Het mocht echter niet baten.

Lees ook  Kim Kardashian rijdt op olifant, en stoort zich duidelijk niet aan het feit dat dit een wrede praktijk is.

Toen veranderde op een dag alles. De familie kreeg een onverwacht telefoontje van het ziekenhuis dat Chloe na haar brandwonden had behandeld.

Ze hadden een verlaten puppy gevonden, met ernstige brandwonden, die op zoek was naar een nieuw gezin. De puppy was gemarteld met zuur of een andere chemische stof.

De oren van de kleine hond waren in vreselijke toestand: ze moesten geamputeerd worden. Zijn buik was ook bedekt met brandwonden – de arme kleine hond kermde luid van de ondraaglijke pijn.

Lees ook  Vrouw komt thuis van vakantie en krijgt likjes van honden. Volgende dag vecht ze voor haar leven

Medewerkers van de organisatie die hem redden, wisten dat hij een echte dierenliefhebber nodig had om voor hem te zorgen. Dus namen ze contact op met de afdeling brandwonden van het ziekenhuis om erachter te komen of voormalige patiënten bereid waren hem te adopteren.

Chloe’s moeder besefte dat dit geen toeval kon zijn, dus besloot ze het hondje te verwelkomen. Ze noemden hem ‘Fireman’, oftewel brandweerman.

Ouders melden zich pas ’s nachts voor gevonden 4-jarig jongetje in zwembroek

Dove hond door 1000 bijen gestoken – baasje dumpt hond