in

Puppy is bang en wil niet spelen, kijk wat er gebeurt als ze herenigd wordt met de man die haar redde!

Deze puppy kon niet blijer zijn toen ze herenigd werd met de man die haar redde. De brandweerman die haar redde uit een hachelijke situatie kwam haar een dag na de redding opzoeken, zoals te zien is in de onderstaande video.

Mike Thawley, een brandweerman van beroep, vond een zieke puppy die vastgebonden zat buiten in de regen. Niemand bestede aandacht aan haar en ze was helemaal alleen. Maar niet Mike, Mike zorgde ervoor dat de hond aandacht, liefde, veiligheid en te eten kreeg.

Lees ook  Mensen die vroeg beginnen met hun kerstversiering zijn gelukkiger, volgens onderzoek

Mike koos ervoor om de puppy Chunkie te noemen en hem af te staan aan een lokaal asiel. Chunkie was erg verdrietig toen Mike wegging en ze alleen in het asiel achterbleef. Maar dat veranderede helemaal toen Mike de volgende dag weer langs kwam.

In het filmpje wordt aangekondigd dat Mike naar zijn familie gaat om te over leggen over de hond. Mike zelf zou de puppy namelijk heel graag willen adopteren. Na wat onderzoek hebben we ontdekt dat Mike ook daadwerkelijk de hond heeft geadopteerd zoals hier te zien.

Lees ook  Vriendin van PSV-keeper laat weinig aan de verbeelding over met haar foto’s

Een prachtig verhaal met een mooie einde. Bekijk de video erover hieronder en deel het met je vrienden en familie op Facebook!

Ze wordt het mooiste meisje ter wereld genoemd – Wanneer de camera inzoomt op haar ogen, zul je begrijpen waarom

Autistische jongen kan ’s nachts niet doorslapen, totdat zijn ouders deze oplossing vinden