in

Pup wordt voor dood achtergelaten op stortplaats

Een groep mensen ging naar een stortplaats in de Amerikaanse staat Georgia om afval weg te gooien, maar was geschokt door wat ze vonden.

Ze zagen een kartonnen doos en daarbinnen zagen ze een gruwelijke scène. De doos zat vol met dode puppy’s, maar toen bewoog er een.

Op één na waren alle puppy’s dood. En het arme diertje was in een hele slechte staat. Ze was ernstig mis handeld en zou veel medische aandacht nodig hebben. Niemand durfde te zeggen op de pup het zou overleven.

Met spoed werd het diertje, Madison genoemd, naar Rescue Dogs Rock NYC gebracht, zodat ze door een dierenarts nagekeken zou kunnen worden.

Lees ook  Wauw, actrice Britt Scholte laat hier niets aan de verbeelding over:

De zijkant van haar kopje was gezwollen en de dierenarts zag meteen dat iemand haar daar keihard had geslagen.

De opvang schreef: “Je kunt de zwelling aan de zijkant van haar gezicht zien en de dierenarts zegt dat het een breuk is.

Haar tanden aan die kant van haar hoofd zijn nu naar achteren gericht en gaan de verkeerde kant op !!! Natuurlijk heeft baby Madison zichzelf dit niet aangedaan.”

Dat Madison het overleefde mag een wonder worden genoemd. Haar broers en zussen werden ook mishandeld voordat ze op de stortplaats werden gedumpt.

Lees ook  'Gezin van doodgestoken Diya (8) was bekend bij politie en hulpinstanties'

“Ondanks dat ze waarschijnlijk met een of ander hard voorwerp werd geraakt, trotseerde ze de kansen en leefde ze. Helaas hadden haar broers en zussen niet zoveel geluk”, schreef de opvang.

Mensen zijn verbolgen om deze afschuwelijke daad en zoeken naar de verantwoordelijke(n). Ondertussen wordt Madison door de dierenarts behandeld.

“Madison krijgt vanavond sterke pijnstillers en antibiotica en zal morgenochtend röntgenfoto’s maken.

Haar hoofd, gezicht en mond waren zo pijnlijk dat haar dokter haar vanavond niet verder wilde behandelen.”

Gelukkig hestelde Madison helemaal en heeft ze een gouden mandje gevonden! Nu wordt ze omringd door alle liefde en zorg die ze verdient!

Niemand komt opdagen voor verjaardagsfeest van meisje met autisme – nu vraagt moeder om hulp

Moeder van twee kinderen gebruikt veiligheidsband uit angst voor kinderontvoering