in

Pup Duke heeft na 8 jaar eindelijk weer een ontmoeting met zijn baasje

Het is alweer 8 jaar geleden dat Joshua Edwards zijn Rottweiler pup Duke even alleen liet in zijn tuin. De pup van net een jaar oud speelde vaak in de tuin terwijl Joshua binnen was.

Maar op die bewuste dag bleek Duke plotseling verdwenen te zijn. Het was onmogelijk dat de pup zichzelf bevrijd had uit de tuin, maar toch zocht Joshua de hele buurt af. Overal is hij geweest, op zoek naar zijn geliefde Duke. De enige conclusie die hij kon trekken was dat iemand Duke brutaalweg meegenomen had uit de tuin. De pup was gestolen!

Lees ook  Alleenstaande man vervult droom om vader te worden door 4 gehandicapte kinderen te adopteren.

Nooit zou hij hem weer zien dacht Joshua. Totdat hij 8 jaar later gebeld werd door een dierenkliniek. Duke was bij hen binnen gebracht door een vrouw die hem op straat gevonden had. Door middel van de gegevens in de microchip in zijn nek was de kliniek bij Joshua terecht gekomen.

Lees ook  Familie is bang dat geliefde hond bosbranden niet heeft overleefd – dan staat ze een verrassing te wachten!

Joshua was diep ontroerd en is natuurlijk meteen naar zijn hond toe gegaan. Op de onderstaande, aandoenlijke video zie je hoe baas en hond na 8 jaar weer herenigd worden. Deel de video met al je vrienden en familie. Het verhaal is te mooi om niet aan iedereen te laten zien.

Hond redt katje van de dood – 3 dagen later gebeurt het onverwachte

Klein meisje deed DIT voor haar overgrootmoeder met dementie. De reactie van oma deed m’n hart helemaal smelten!