in

Prinses Ariane op de fiets naar eerste dag in de brugklas

De eerste schooldag voor prinses Ariane op de middelbare school is aangebroken. Ze vertrok vandaag op de fiets naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Koning Willem-Alexander legde haar eerste meters voor paleis Huis ten Bosch vast.

Ariane zwaait naar haar vader terwijl ze op haar omafiets met blauwe krat op weg naar school gaat. De koning maakte eerder ook soortgelijke video’s van de eerste schooldagen van Amalia en Alexia, die respectievelijk met roze en groene fietskrat op weg gingen.

Lees ook  Peter ergert zich kapot aan laksheid over corona: 'Mijn vrouw stierf na één supermarktbezoekje'

De jongste dochter van Willem-Alexander hoeft een stuk minder ver te fietsen dan haar zussen op hun eerste schooldag. Ze moet ruim 5,5 kilometer afleggen terwijl Amalia en Alexia nog 11 kilometer moesten fietsen vanaf De Eikenhorst. Het koninklijk gezin verhuisde eerder dit jaar naar Paleis Huis ten Bosch.

Lees ook  Buurtbijeenkomst Alkmaar om doodgeschoten Carla: 'Ze had geen gemakkelijk leven'

De 12-jarige Ariane kon volgens haar ouders niet wachten tot ze naar de brugklas mocht. ,,Ze is er helemaal klaar voor”, zeiden koningin Máxima en koning Willem-Alexander voor de vakantie tijdens de jaarlijkse ontmoeting met de pers.

Hagenaar bijna dood nadat 3 mannen hem ontvoeren en urenlang…

Nieuwe beelden wolvenwelpen opgedoken: wolfjes snuffelen rond op de Veluwse heide