in

Prinses Alexia verklaart kleine ogen op persfoto

Nu we Koningsdag dit jaar even anders vierden dan normaal, was ook de planning van de prinsesjes even anders. En dat heeft prinses Alexia geweten ook.

Kleine oogjes
Op de persfoto die ’s ochtends bij Paleis Huis Ten Bosch werd gemaakt, was te zien dat prinses Alexia behoorlijk kleine oogjes had.

Hoewel ze geen wilde Koningsnacht heeft gehad, bleek ze wel last te hebben van slaaptekort. Zo onthulde ze tijdens het korte interview met YouTuber Enzo Knol.

Niet uitslapen
Wanneer koningin Máxima vertelt wat ze gisterochtend hebben gedaan, vertelt ze aan Enzo dat ze vroeg zijn opgestaan om de verjaardag van manlief koning Willem-Alexander te vieren.

Lees ook  24-jarige moeder bevalt van haar dode baby – heeft een belangrijke boodschap aan zijn moordenaar

Op dit moment haakt Alexia met een lichte zucht in en benadrukt ze dat uitslapen er inderdaad niet in zit.

“Het was heel vroeg. Echt heel vroeg”, aldus de middelste dochter van Wim-Lex en Máxima. Tsja, het leven van een prinses gaat niet altijd over rozen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit jaar wordt #Koningsdag thuis gevierd. Ook door de Koning en zijn gezin. Kort na 10.00 uur spreekt de Koning een korte boodschap uit via o.a. NPO1 en daarna ook via Koningsdagthuis.nl en de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis.⠀ ⠀ Voorafgaand wordt door heel Nederland het Wilhelmus gezongen en meegespeeld met het Koninklijk Concertgebouworkest. De Koninklijke Familie sluit gedurende de dag bij verschillende online activiteiten aan. Om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met de Nationale Toost. #koningsdagthuis⠀ ⠀ Volg vandaag de #Koningsdagthuis van de Koninklijke Familie via de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis en Koningsdagthuis.nl.⠀ ⠀ ⠀ #koninklijkgezin #thuis #koning #koningin #prinsessen #koningwillemalexander #koninginmáxima #prinsesamalia #prinsesalexia #prinsesariane #paleishuistenbosch #kingsday #royalfamily #oranjethuis #denhaag @koningsdagthuis ?RVD

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Vrouwen doen 1000 euro aan boodschappen, rekenen alleen pistoletje af met zelfscan

Fabiënne verdient geld met sexy foto’s: “Sommige mannen geilen op mijn oksels”.