in

Prins Harry’s grote zorgen om zwangere echtgenote

Hertogin Meghan ligt voortdurend onder vuur. Zijn het haar familieleden niet die haar in een kwaad daglicht stellen, dan bestempelen anderen haar wel als veeleisend, opportunistisch en bazig. Prins Harry zou ondertussen de wanhoop nabij zijn…

Ruim twee jaar geleden verraste prins Harry vriend en vijand door via Kensington Palace een officiële verklaring uit te laten gaan.

Sinds in 2016 bekend was geworden dat hij een relatie had met Meghan Markle, werd de Amerikaanse actrice vanwege haar gemengde achtergrond – ze heeft een Afro-Amerikaanse moeder – op social media zeer onheus bejegend.

Ook had men geprobeerd in te breken in haar huis en geld aan haar ex-man Trevor Engelson geboden voor zijn verhaal.

In de verklaring staat onder meer: ‘Prins Harry maakt zich zorgen om de veiligheid van miss Markle en is diep teleurgesteld dat hij niet in staat was haar te beschermen.’

En: ‘Hij weet dat er gezegd zal worden dat ‘dit de prijs is die ze moet betalen’ en dat ‘dit er allemaal bij hoort’. Daar is hij het absoluut niet mee eens.

Dit is geen spelletje – het is haar leven en het zijne.’ Een uitzonderlijk statement, want de Windsors reageren nooit op verhalen over hun privéleven.

Broer van Wendy van Dijk geeft verklaring over huwelijksproblemen

Veroordeelde p*dofiel betrapt op babysitten en het bijwonen van kinderfeestjes.