in

Prins Harry was ernstig ziek toen hij 3 was – dan deed Diana iets wat me aan het huilen brengt

We weten allemaal dat prinses Diana een vrouw met een gouden hart was. Ze was een grote verdediger van mensenrechten, zeker met betrekking tot minderheden en aids-slachtoffers.

Maar de grootste plek in Diana’s hart was voorbehouden voor kinderen, en zoals de meeste ouders waren haar eigen kinderen constant rond haar.

De prinses toonde haar liefde voor haar kinderen publiekelijk, maar ook op manieren die niet bedoeld waren voor het publiek om te zien.

Diana is het meest prachtige bewijs dat, ongeacht sociale klasse of koninklijk bloed, een moeder een moeder is. Dit verhaal, die onlangs aan het licht kwam, is daar verder bewijs van.

Lees ook  Om deze redenen is de vriendschap tussen jou en je nicht belangrijker dan iedere andere relatie

Prinses Diana was een toegewijde moeder, dat weten we allemaal. Maar we hadden geen idee over verdere privézaken. Volgens The Mirror, heeft Patti Boylaye, een vriend van de prins, een tijd beschreven toen Harry ziek was en in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

Diana besloot niet alleen om in het ziekenhuis te blijven, maar ook om op de vloer te slapen naast haar zoon. Allemaal zodat ze niet zou moeten gescheiden zijn van haar jongen, die toen slechts drie jaar oud was.

Op de grond slapen wordt niet aanzien als iets ‘waardigs’, voor een prinses. Maar ze stond er op, en de ziekenhuismedewerkers zochten een matras voor de prinses zodat ze ten minste redelijk comfortabel op de vloer zou kunnen slapen.

Lees ook  Amber Brantsen deelt zomerse vakantiefoto’s waar je mond van open valt!

Diana was toen pas 26 jaar oud.

Dit bewijst, nogmaals, wat een gouden hart deze vrouw had. Haar dood in 1997 was een groot verlies voor de hele wereld, en zeker voor haar zonen William en Harry, die hun lieve en prachtige moeder te vroeg verloren.

Deel dit verhaal als je ook vindt dat Diana de mooiste prinses is die ooit heeft geleefd!

Finialist Holland’s Got Talent m*sbruikte kinderen tijdens gitaarlessen

Bedelaar ZONDER BENEN blijkt zijn handicap te neppen, nadat voorbijgangers zijn broek uittrekken.