in

Prins Harry is de peetvader geworden van deze koninklijke telg

Hij de peetvader geworden van zijn achternichtje Lena
Het duurt niet lang meer voor prins Harry en Meghan Markle voor het eerst ouders worden. Dit weekend waren de ogen echter niet gericht op Meghans babybuik, maar op het tien maanden oude dochtertje van Zara Tindall, Lena Elizabeth.

De doop van Lena Elizabeth vond dit weekend plaats.

Doop
Bij de doop van de koningins achterkleinkind waren diverse koninklijke familieleden aanwezig. Onder andere koningin Elizabeth, prinses Anne, prins Harry en Meghan Markle werden bij de kerk gespot. Prins Philip, prins William en Kate Middleton waren niet aanwezig bij de ceremonie. Hoewel Harry nog geen vader is, sprak zijn nicht Zara gisteren alle vertrouwen in zijn kunnen als vader uit. Tijdens de doop van baby Lena in de St Nicholas Church in Cherington werd prins Harry benoemd tot de peetvader van het jonge meisje, zo meldt Daily Mail.

Lees ook  BREAKING: Dit is waar prins Harry zal trouwen met Meghan Markle – Engeland wordt gek van vreugde

Kleindochter
Zara Tindall is de dochter van prinses Anne en Mark Phillips en is daarmee de kleindochter van koningin Elizabeth en de nicht van prins Harry en prins William. Op 19 juni 2018 werd de tweede dochter van Zara Tindall en haar man Mike Tindall geboren. Het meisje kreeg de naam Lena Elizabeth, ze werd vernoemd naar haar overgrootmoeder koningin Elizabeth.

Lees ook  Rouwende mama smeekt inbrekers om gestolen as van overleden zoontje terug te brengen.

Bekijk hieronder de foto’s van de aanwezigen.

Manager Yolanthe bevestigt: ‘Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden’

Verleidster Ayleen klapt uit de school over Temptation Island