in

Popachtige baby wordt geboren: wanneer haar haar droog is, drummen de verpleegsters zich rond haar om “Sneeuwwitje” te zien.

Een kind geboren zien worden, is altijd een miraculeus fenomeen. De eerste ademhaling en de gelaatsuitdrukkingen van de ouders zijn iets wat je nooit beu wordt. Zelfs niet voor de dokters en verpleegsters die het elke dag zien.

Toen Devina geboren werd, kon niemand vermoeden hoe bijzonder haar bevalling wel zou zijn.

Devina, wier naam liefde, goddelijkheid en hemels betekent, is inderdaad een erg uniek kindje.

Op 1 mei beviel moeder van drie, Jessica Smith uit Mississippi in de VS, van haar langverwachte dochter Devina. Maar Jessica was geschokt toen ze Devina voor de eerste keer zag.

Toen ze pas ter wereld kwam, zag ze er meer uit dan een pop, met meer haar dan de meeste andere baby’s. Maar toen haar weelderige haren begonnen te drogen, moesten de dokters zich pas echt in de ogen wrijven.

Lees ook  Koppel heeft 5 jaar lang problemen om zwanger te worden: dan onthult de echografie ongelooflijk nieuws
Haar als sneeuw

“Ik wist het niet totdat ze geboren was. Tijdens de bevalling hadden de dokters me al gezegd dat ze veel haar had. Maar het was een schok toen ik haar voor het eerst zag. Ze had zoveel haar. Het was gestoord”, vertelde Jessica aan The Mirror.

De foto’s van Devina verspreidden zich sindsdien als een lopend vuurtje over het internet. De kleine Devina wordt zelfs vergeleken met het personage Daenerys van de populaire tv-reeks “Game of Thrones.”

Lees ook  Aantal coronapatiënten op ic stijgt voor derde dag op rij: ‘Het gaat de slechte kant op’

Devina werd geboren met albinisme, een ongewone genetische afwijking die de melaninepigmenten in het lichaam aantast.

De aandoening treft vooral de fysieke verschijning van de personen, alsook hun zicht. Daardoor hebben mensen met albinisme vaak een slecht zicht.

Onafgezien daarvan was Devina met 3.515 gram en 48 cm perfect gezond.

Nadat de foto’s gedeeld werden, hebben velen Devina al de mooiste baby die ze ooit gezien hadden genoemd. We zijn geneigd om daarmee in te stemmen, al zijn alle baby’s uiteraard schattig.

DEEL dit bericht met je vrienden zodat nog meer mensen met deze schattige baby kunnen kennismaken!

Amsterdam introduceert volledig nieuwe Piet tijdens intocht

Oma vraagt kleindochter voor nieuwe stijl – haar transformatie uren later schokt iedereen