in

Pommeline: “Ik heb nog vijf jaar om kinderen te krijgen vanwege deze ziekte”

Als we Pommeline op tv zien, is er niets van te zien, maar het is toch echt zo: Pommeline is niet helemaal gezond.

Door chronische problemen aan haar baarmoeder is kinderen krijgen voor Pommeline erg moeilijk. Dat vertelt ze in het Vlaamse programma Gert Late Night Bedgeheimen.

In deze uitzending vertelt Pommeline over haar chronische problemen aan haar baarmoeder. Deze hebben flinke gevolgen: zwanger worden is voor Pommeline erg moeilijk.

“Het ergste is, mensen weten dat niet… maar de kans dat ik zwanger word is heel klein. De gynaecoloog heeft altijd gezegd dat ik voor mijn dertigste aan kinderen moet beginnen.”

13 foto’s die bewijzen dat de natuur ontzettend smerige gedachtes kan hebben

Pommeline is nu 25, wat betekent dat ze nog vijf jaar heeft om aan kindjes te beginnen. Zodra Pommeline de leeftijd van dertig jaar bereikt, is de kans op een zwangerschap zo goed als weg, zo vertelt Pommeline.

Dat maakt de uitkomst van Temptation Island VIPS, waar Pommeline met haar ex-verloofde Fabrizio aan meedeed, extra bitter.

Zodra Fabrizio een ‘verkeerd’ beeld van Pommeline had gekregen, begon hij hardop na te denken over hoe hij hun gezamenlijke leven zo snel mogelijk ten einde kon brengen.

Terwijl we nog volop in de afleveringen van TI VIPS zitten, weten we al hoe het eindigt tussen Fabrizio en Pommeline. De twee zijn namelijk niet meer samen.

Tieners wel schuldig, maar geen straf voor fatale flatbrand Arnhem

Temptation Island VIPS was geen goed idee
Eerder sprak Fabrizio zich tegenover Shownieuws uit dat hij achteraf niet weet of het wel slim was voor Pommeline om mee te doen.

Daarmee doelt hij niet op de uitkomst voor hen samen, maar op haar gezondheid. Pommeline heeft naast chronische problemen aan haar baarmoeder namelijk ook Colitis Ulcerosa, een chronische ziekte aan de dikke darm.

Het gevaar van deze ziekte is een verhoogde kans op darmkanker. Vooral bij stress heeft Pommeline last van klachten, en zoals we allemaal kunnen zien, is die emotie volop aanwezig tijdens Temptation Island VIPS…

Frank (50) is al tien jaar sugardaddy – ik ben gaan ‘hoeren en boeren’, zoals ze dat zeggen

Meest getatoeëerde koppel gaat nog een stap verder en laten hun geslachtsdelen doen!