in

Politiehond moet worden ingeslapen – agenten maken een erehaag voor laatste bezoek dierenarts

Fox News bericht over de politiehond Hunter, een Duitse herder, die wordt gesalueerd door medewerkers van een politiebureau uit Connecticut in de Verenigde Staten tijdens zijn laatste bezoek aan de dierenarts.

De politiehond wordt gedragen door zijn hondengeleider agent Micheal D’Aresta. Recentelijk was Hunter gediagnosticeerd met een agressieve form van leverkanker. Leverproblemen komen jammer genoeg geregeld voor bij honden.

Agent Micheal D’Aresta moet helaas de moeilijkste beslissing nemen waar elke hondengeleider bang voor is, deze avond bij Pieper Olson in Middletown om 1830 uur”, schreef hoofdagent Doug Clark in een Facebook post.

Lees ook  Meisje gaat bij vader wonen na breuk ouders. Als die nieuwe vriendin krijgt, begint ware nachtmerrie

Politiehond Hunter is afgelopen dagen ziek geweest en tijdens onderzoek bleek dat Hunter een heel erg agressieve form van leverkanker heeft. Helaas werd aangeraden om de hond te laten inslapen.

Agent D’Aresta en Hunter zijn sinds 2007 een uitzonderlijk team in dienst van Middletown. Zoals je je kan voorstellen, is dit heel erg moeilijk voor Mike en zijn familie.

Lees ook  Duivelse vrouw verdronk baby en liet hem opvreten door maden om haar ex terug te pakken.

Het hele politiebureau maakt een erehaag om Hunter de laatste eer te bewijzen. Hunter was 10 jaar lang van grote waarde voor het politiebureau. Afgelopen juli had de hond agenten nog geholpen met een drugsactie. Twee jaar geleden vond Hunter een oudere demente vrouw terug die ‘s nachts van huis was weggelopen.

Deel dit bericht met vrienden en familie, als je het ook een mooi en terecht eerbetoon vindt.

Man betaalt de bruiloft van stiefdochter – dan onthult de bruid iets dat zijn hart breekt

90-jarige oma maakt van een klein dorpje een kunstwerk – beschildert huizen met prachtige motieven