in

Politieagenten worden opgeroepen naar huis van 92-jarige – alarmerende ontdekking in de keuken doet 1 van hen meteen naar buiten lopen.

Het leven van een politieagent is soms hard. Daar waar wij kunnen doen alsof we sommige problemen niet zien, hebben politieagenten die luxe niet. In de meeste situaties worden ze gewoon gedwongen om problemen te verhelpen, of ze dat nu willen of niet. Maar dat is vooral ook iets goeds, zeker in het geval van de 92-jarige Cynthia Hill, die het geluk had bezocht te worden door politieagenten Kristen Miller en Jessica Van.

De twee bezochten de oude dame in het kader van een sociale controle. Het had een routinecontrole moeten worden, maar dat werd het allesbehalve …

De politie van Gainesville beschreef wat er gebeurde toen twee politieagenten, Kristen Miller en Jessica Van, naar het huis van Hill werden uitgestuurd.

Lees ook  15-jarige met ernstige brandwonden weigert naar gala te gaan – dan nadert iemand haar huis en begint ze te trillen

Bij aankomst beseften ze dat de voorraad eten van Cynthia bedorven was en dat ze geen water had omdat haar elektriciteit en water afgesloten waren.

“Eerder vandaag beantwoordde agent Miller een welzijnscontrole van een 92-jarige vrouw. Haar familie was bezorgd omdat haar water en elektriciteit omwille van onvoorziene omstandigheden afgesloten waren. Agent Miller kwam ter plaatse en ontdekte dat al het eten in de koelkast bedorven was en dat ze geen water had”, leest de post.

Uiteraard was de bejaarde dame niet meer zo mobiel als voordien. Voor Cynthia was het erg moeilijk om zich te verplaatsen, en haar situatie roerde de politieagenten tot tranen toe.

Zonder aarzelen schoten ze in actie en dat betekende dat ze met hun eigen geld spulletjes zouden kopen.

Lees ook  Zo zien de kinderen van Peter R. de Vries eruit

“Agent Miller ontdekte dat ze geen vervoermiddel had en niet tot in de winkel geraakte. Agent Miller en korporaal Jessica Van schoten meteen in actie. Corporaal Van bleef bij de vrouw terwijl Miller naar de winkel ging om met eigen geld etenswaren en water te kopen.”

Miller keerde terug met allerlei boodschappen, waaronder niet-bederfbare goederen, water en Gatorade – zodat de 92-jarige dame een beetje energie zou kunnen opdoen.

De politie bevestigde nadien dat ze eraan werken om het water en de elektriciteit terug in orde te krijgen. Geen enkele kwetsbare persoon zou in zo’n omstandigheden mogen leven.

Het is geweldig om goede mensen goede dingen te zien doen! DEEL dit verhaal als je vindt dat we meer zo’n agenten nodig hebben!

10-jarige schreeuwt om hulp, mama vindt haar naar adem happend op de grond. Minuten later was ze dood.

Zwangere pitbull weigert te bevallen: na 1 blik op de echo begrijpt de dierenarts waarom