in

Politieagenten vallen het smerige huis van deze vrouw binnen en gooien haar meteen de gevangenis in.

In november 2015 vielen agenten van de dierenbescherming het huis van Tracey Tindall binnen. Ze vermoedden dat de toestand binnenin erg zou zijn – maar niemand had durven denken dat het zo weerzinwekkend zou zijn. De binnenkant van het huis was bezaaid met uitwerpselen, afval en stof.

Naast Tracey werden er drie katten en vijf honden in het huis aangetroffen. Niet alle dieren waren echter nog in leven. Sommigen waren onlangs overleden en bevonden zich in verschillende stadia van ontbinding. In de tuin werden er nog eens twee dode konijnen gevonden. In het hondenhok lag een dode mastiff die nog aan de ketting was vastgebonden.

Lees ook  Dokter zegt dat haar baby doodgeboren is. Dan beseft mama de fatale vergissing van de verpleegster.

Tindall werd gearresteerd en naar de gevangenis overgebracht. Ter verdediging zei Tracey dat ze altijd voor haar dementerende moeder gezorgd had. Na haar overlijden verviel ze in een zware depressie.

Volgens haar advocaat was ze in een toestand beland waar ze zelf niet meer uitgeraakte. Maar als Tracey voor haar moeder zorgde, waarom ruimde ze die puinhoop dan niet op? Dit is niets wat op enkele weken tijd gebeurt. Het duurt jaren voor het zo erg uit de hand kan lopen.

Lees ook  Schoonmakers doen bizarre vondst in hotelkamer na uitchecken jong Rotterdams stel

Tracey kreeg uiteindelijk een gevangenisstraf van 18 maanden. Laten we hopen dat ze na haar vrijlating haar leven terug op de rails krijgt.

DEEL dit met je vrienden!

Huiselijke ruzie tussen koppel leidde ertoe dat hond van de derde verdieping naar beneden werd gegooid.

Voorbijgangers in het Belgische Jumet merken kat met bebloed achterwerk op. Dierenarts bevestigt het ondenkbare.