in

Politieagenten riskeren hun levens om een hond uit een modderstroom te redden. Dan gaan ze over tot reanimatie om hem te redden.

Aardverschuivingen eisen het leven van zovele mensen. Bij de meest dodelijke kwamen duizenden mensen in een klap om het leven. In Colombia hebben ze hun deel aardverschuivingen wel gehad. In 2015 werden er nog 80 personen gedood door een modderstroom. Maar heb je al eens gedacht aan al die arme dieren die gevangen raken in de modder?

Lees ook  6-jarige schreeuwt plotseling vanaf de achterbank: moeder waarschuwt iedereen nu over dit onverwachte dodelijke gevaar

Als je deze video bekijkt, zou je misschien denken dat het een snel stromende rivier is, maar in realiteit is het een potentieel dodelijk modderstroom. Gelukkig zagen lokale politieagenten een hulpeloze hond in de moddermassa spartelen. Het is zo een opluchting om te zien dat de hond in veiligheid kon gebracht worden. Maar daar houdt het nog niet op want er was reanimatie nodig om de hond terug tot leven te wekken.

Lees ook  Zes jaar lang was deze hond de beste vriend van zijn baasje. Maar dan ontdekt hij plotseling een verschrikkelijke waarheid.

DEEL deze spectaculaire redding met je vrienden op Facebook!

Politie stampt deur in: en vindt twee kinderen in bed met hun dode papa

Doritos lanceert “vrouwvriendelijke” en “stille” chips, exclusief voor vrouwen.