in

Politieagenten dagen op aan mama’s deur tijdens het mislukte verjaardagsfeestje van haar zoon.

Toen mama Terra Hubbard het feestje voor de derde verjaardag van haar zoon voorbereidde, zorgde ze ervoor dat alles mooi versierd was met slingers en zijn favoriete figuurtjes van Cars. Ook de taart stond klaar met kaarsjes die alleen nog wachtten om door haar zoon uitgeblazen te worden.

Ze nodigde ook een heleboel familie en vrienden uit, maar algauw regende het mensen die afbelden met de meest belachelijke excuses. Hoewel ze dat niet lieten merken, had Terra het gevoel dat het kwam doordat haar zoon autistisch is. Met slechts enkele familieleden die kwamen opdagen, stond ze op het punt om het hele feestje af te lasten. Toen hoorde ze dat er op de deur geklopt werd en daar stond agent Lt. Curtis Lemmings.

Lees ook  Penislengte van mannen wereldwijd gerangschikt … en netjes weergegeven in een overzichtelijke wereldkaart.

Uiteraard was ze in shock om een politieagent aan haar deur te zien, maar die legde uit dat ze met een anoniem telefoontje getypt werden over het jammerlijke feestje van haar zoon Brayden.

Dus besloten de agent en zijn collega’s hem een verjaardagsfeestje te geven dat hij niet snel zou vergeten. Brayden mocht meerijden in een politiewagen en dat bovenop al de leuke activiteiten die zijn moeder al gepland had.

Lees ook  'Als tiener werd ik verkracht'

DEEL dit geweldige gebaar met je vrienden op Facebook!

1-jarige wordt bij moeder gekidnapt – 21 jaar later wordt er op de deur geklopt en komt de waarheid boven

De glazen brug begint te barsten wanneer deze man ze betreedt – maar niets is echter wat het lijkt