in

Politieagent zet man aan de kant. Als hij op de achterbank kijkt, breekt zijn hart.

Niet zo lang geleden werd LaVonte Dell in Westland door de politie aan de kant gezet omdat zijn raampjes een verboden donkere tint hadden. Eigenlijk helemaal niet zo bijzonder en evenmin zo ernstig. De politieagent vertelde hem alleen dat hij het moest laten verwijderen. Maar toen de politieagent op de achterbank keek, zag hij iets wat zijn hart brak.

“Ik vroeg hem: ‘Waarom zit ze op de achterbank zonder autostoeltje?’”, vertelde agent Joshua Scaglione. Hij zei dat het niet veilig was om een driejarige zonder autostoeltje te vervoeren.

Lees ook  ZO zag Jocelyn 'Catwoman' Wildenstein eruit voor alle plastische chirurgie! Herken jij haar nog?

“De tranen sprongen in zijn ogen en hij zei dat hij een moeilijke periode doormaakte”, zei Scaglione.

De politieagent vroeg hem om uit de auto te stappen en Dell verwachtte zich aan het ergste. Maar in plaats van hem in de boeien te slaan, besloot de agent om te helpen.

“Ik bevond me vroeger in dezelfde situatie. Ik besefte dat het de perfecte gelegenheid was om hem te helpen”, zei Scaglione.

In plaats van hem een boete te geven, zei Scaglione dat Dell hem moest volgen naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Daar kocht Scaglione een nieuw autostoeltje voor het dochtertje van Dell.

Lees ook  Temptation-Joshua deelt heftige details na auto-ongeluk

“Je zou gedacht hebben dat we de beste vrienden waren. Geen vervelende stiltes. Ik leerde over hem. Hij leerde over mij”, verklaarde Dell.

We zijn zo dankbaar dat Scaglione dit voor Dell en zijn dochter deed. Hij bewees dat politieagenten er zijn om te HELPEN. Ze zijn er niet alleen om ons boetes te geven. DEEL dit verhaal met je vrienden!

Belgische mannen uit vliegtuig gegooid omdat een van hen grappend “Allahu Akbar” riep.

Zwangere vrouw bedelt samen met haar kind voor geld. Maar wat er vervolgens gebeurd heeft voor ontzettend veel ophef gezorgd!